Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Taxă de 20 de euro în Santorini și Mykonos

Românii care merg în Santorini, la fel ca vizitatorii din întreaga lume, vor trebui să plătească o taxă de 20 de euro. Insula este atât de aglomerată încât premierul elen a anunțat că turismul va fi reglementat pentru pasagerii navelor de croazieră.

Redactia Stirile Kanal D,

Taxă de 20 de euro în Santorini și Mykonos [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Măsura va fi valabilă și pentru Mikonos, o altă populară destinație turistică. Emblema turismului grecesc de vară este apusul de soare faimos în lume de pe insula Santorini.

Imaginea idilică a mării încadrată de acoperișurile albastre a inspirat milioane de fotografii, suveniruri și magneți de frigider.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

Croazierele aduc turiști în valuri, dar pentru a ajunge în locul de vizionare din satul de pe stâncă Oia trebuie să ai întâi de toate răbdare.

3,4 milioane de oameni au vizitat numai anul trecut insula cu doar cincisprezece mii de locuitori, adică unul din zece turiști care au venit în Grecia a poposit la Santorini.

Așa a ajuns practic zona la saturație, iar autoritățile vor să impună limite.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI