Artista Taylor Swift a avut parte de un moment emoționant alături de Bianka Bryant, fata regretatului baschetbalist, Kobe Bryant. Taylor Swift a îmbățișat-o pe Bianka în timpul concertului din Los Angeles.

Moment emoționant la concertul din Los Angeles

Familia Bryant a participat noaptea trecută la concertul lui Taylor Swift de la Los Angeles, din cadrul The Eras Tour.

Familia regratatului baschetbalist, Kobe Bryant, s-a declarat întotdeauna fană a lui Taylow Swift.

Inclusiv Kobe Bryant a participat la concertele lui Taylor Swift. În anul 2015, Kobe Bryant a apărut la un concert de-al artistei cu un banner, pe care era scris "SWIFTIE".

În memoria tatălui ei, Bianka, fata baschetbalistului, a mers la concertul lui Taylor Swift cu o geacă personalizată cu "SWIFTIE", alături de care a scris "Spune-mi că-ți vei aminti de mine".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Spune-mi că-ți vei aminti de mine" este și titlul unei piese interpretate de artistă.

În momentul în care își aruncă pălăria către fani, moment realizat în cadrul fiecărui concert din cadrul turneului, Taylor Swift i-a oferit pălăria fetei lui Kobe Bryant, după care, cele două s-au îmbrățișat.

Citește și: VIDEO- Prima seară de distracție la Untold. Tineri de toate naționalitățile au venit, dornici de distracție

Kobe Bryant, s-a declarat întotdeauna fanul lui Taylow Swift

Kobe Bryant, s-a declarat întotdeauna fanul lui Taylow Swift

[Sursa foto: Twitter]

Un nou turneu legendar

Taylor Swift a anunțat noaptea trecută că va aduce din nou Eras Tour în orașele din întreaga lume. Aceasta a anunțat pe contul personal de Twitter că în anul 2024, Eras Tour va fi adus în orașe din America de Nord precum Miami, Toronto, New Orleans și Indy.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si