„Vara pare că a venit cu două luni mai devreme. Astăzi am avut parte de o zi veritabilă de iulie. Temperatura resimțită a fost chiar de 37 de grade în sudul țării, la Bechet. Atmosfera toridă i-a făcut pe mulți să renunțe complet la haine și să facă plajă în parcuri. Crema de protecție solară a fost nelipsită, iar unii chiar au pornit aerul condiționat”, a transmis Christian Sabbagh.

Românii au profitat de vara din aprilie

31 de grade au înregistrat astăzi termometrele în Capitală, cu 15 mai mult decât normalul pentru această perioadă. O temperatură veritabilă de vară, așa că și bucureștenii s-au purtat ca atare. Și-au luat costumul de baie, prosopul, crema de soare și au plecat în parc. Plaja în mijlocul lui aprilie a fost o premieră pentru mulți.
Pentru unii bucureșteni, ținuta sumară n-a fost suficientă ca să se răcorească. Mulți au apelat la diferite trucuri. Acest bărbat folosește un pulverizator de gradină ca să potolească căldura toridă. Alții au turnat direct cu sticla.

Citește și: Vremea se schimbă radical! Meteorologii ANM au anunțat cod galben de ploi, în mai multe regiuni din țară. Cât va dura și care sunt zonele afectate?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Alții chiar și-au mutat biroul la iarbă verde ca să se poată bucura de vremea de vară. Iar cum soarele a fost neobișnuit de puternic, crema de protecție solară nu a lipsit.
Într-adevăr, și vântul și-a făcut simțită prezența. A fost cod galben de vânt, rafalele au atins chiar 65 de kilometri pe oră în Cluj, Satu Mare, Suceava, Alba și Brașov. În ceea ce privește temperaturile, maximele au oscilat între 20 și 31 de grade, dar temperatura resimțită a fost chiar și de 37 de grade în sudul țării, la Bechet.


În a doua parte a săptămânii, vremea se va schimba total. Se anunță ploi, dar și maxime de sub 20 de grade Celsius.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: