Temperaturile neobisnuit de ridicate din ultimele zile au umplut sectiile de pediatrie ale spitalului judetean Arad. Copii au ajuns aici cu febra foarte mare si tuse.

Carmen Stanculeț, medic specialist pediatru: A crescut cu mult numarul de internari in ultima perioada, cu 30 la suta numarul de internari de cand vremea este mai buna pentru aceasta perioada anului.

Citeste si: VIDEO| Crăciun cu vreme de primăvară. „Anomaliile extreme”, explicate de climatologi

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De frica sa nu le raceasca copiii, insa fara sa tina cont de temperaturile de afara, mamele ii imbraca prea gros si astfel se ajunge la imbolnavirea micutilor.

Corina Obeanu, asistent sef pediatrie: Daca temperatura afara este mai ridicata, nici copii nu trebuie imbracati foarte gros.

Medicii le recomanda mamelor sa fie atente la simptomele care pot sa apara in cazul unei raceli si sa aiba grija de alimenmtatia copiilor.

Carmen Stanculeț, medic specialist pediatru: Sa fie atenti la febra, la cefalee, daca apar frisoane, respiratie greoaie. Sa evite aglomeratia

In plus,la primele semne ale bolii, parintii trebuie sa se prezinte cu micutii la medic, pentru ca boala sa nu se agraveze.

Citeste si: Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion! ANM a făcut anunțul mult așteptat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si