O nouă zi începe cu înțepături între o parte dintre concurenții de la „Casa Iubirii.” După o discuție puțin tensionată între fetele din emisiune, Julia a mers să îi viziteze pe băieți, unde a avut loc o cu totul altă conversație. 

Sebastian: „Julia, ai fost atentă ce i-a spus Gagea Alexandrei?”
Julia: „Nu, am fost atentă la ce i-a spus Roberta Virginiei acum.

Foarte urât!(n.red. Roberta „a alintat-o” pe Virginia de față cu celelalte concurente).”

Citește și: VIDEO „Ultima încercare, n-ai cu cine”. Sebastian i-a lăsat mască pe toți! Gestul Robertei l-a scos din minți, deși ea voia o împăcare, de dragul iubirii. Nimeni nu se aștepta la una ca asta din partea lui

julia casa iubirii, patrick casa iubirii, casa iubirii concurenti

Julia: „Ai auzit ce a zis Alexandra, nu? Că ți-ai făcut materiale cu ea?”
Patrick: „Da.”
Julia: „(n.red.Alexandra) A spus: l-am ajutat eu să le facă. Am zis ce?! Vezi că Patrick a luat cecuri și înainte să ajungi tu, a luat cecuri și când dormea.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Un mall de lângă Madrid le oferă vizitatorilor o „stațiune de schi” acoperită, deschisă tot anul: „Uit de cele 38 de grade de acasă”- antena3.ro

Nu a durat mult până când și-a făcut simțită prezența chiar Alexandra, care a venit foarte zâmbitoare la Patrick. Atunci când a văzut pupicul pe obraz dintre cei doi, Julia a răbufnit, vizibil deranjată de prezența brunetei de la „Casa Iubirii”.

Patrick și Alexandra nu au părut însă prea deranjați de reacția acesteia și au plecat la bucătărie, unde tânărul părea mai atent la vestimentația brunetei decât la pregătirea mâncării.

julia casa iubirii, patrick casa iubirii, casa iubirii concurenti

O nouă concurentă intră în „Casa Iubirii”! Reacțiile nu au întârziat să apară

În timp ce tensiunile dintre concurenți par din ce în ce mai evidente, o nouă concurentă a intrat în camera roșie de la „Casa Iubirii.” Venirea Teodorei nu a trecut neobservată, astfel că atât fetele, cât și băieții, au fost luați prin surprindere și nu știu la ce să se aștepte din partea tinerei. 

Totuși, încă de la început concurentele au făcut mai multe comentarii față de aceasta, în special legate de aspectul fizic: „Da, foarte frumoasă, ia uite ce râde. Eu am zis că e frumoasă de când am văzut-o. E frumoasă și arată și bine.”

Citește și: VIDEO Alexandra, cu nervii întinși la maxim! Nici nu vrea să audă de Gagea: „Lasă-mă în pace! Mă enervezi”

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si