„Sunt ore critice în Orientul Mijlociu. Iranul dă semne că se pregătește să atace Israelul în semn de răzbunare, după ce șeful grupării Hamas a fost ucis. Compania TAROM a anunțat ieri că suspendă toate zborurile spre Tel Aviv, Amman și Beirut. Cu detalii vine colega mea, Teodora Argint”, a spus Simona Pătruleasa.

Citește și: Atac iminent al Iranului în Israel. Avertismentul MAE pentru românii din Liban

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Teodora Argint, reporter: Decizia a fost luată, citez, din motive de securitate, pe fondul agrăvării tensiunilor din regiunea Orientului Mijlociu. Astfel, dacă aveați în plan să vizitați în perioada următoare orașele Tel Aviv, Amman și Beirut, va trebui să mai așteptați. Suspendarea curselor TAROM către și dinspre aceste destinații este valabilă începând de astăzi și va rămâne în vigoare până pe 12 august.

Citește și: VIDEO Ore critice în Orientul Mijlociu! Ce decizie a luat compania TAROM?

Teodora Argint, reporter: Între timp, la aeroportul din Beirut, mulțimi de oameni au încercat să părăsească ieri țara, după ce Ministerul Afacerile Externe le-a recomandat românilor din Liban să plece cât se poate de repede din acea zonă.

Libanul a primit materiale medicale

Teodora Argint, reporter: Tot în Liban au sosit ieri materiale medicale de urgență, pentru ca spitalele să fie pregătite în caz de război.

Vorbim de peste 32 de tone de materiale medicale și circa 1000 de truse de traumă primite de Liban de la Organzația Mondială a Sănătății pentru răniții de război.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si