„Proaspăt împărtășit și cu Biblia în mână, Arhiepiscopul Tomisului a fost astăzi, din nou, la sediul DNA. După aproape două ore de audieri a venit și verdictul: Înalt Prea Sfințitul a devenit inculpat în dosarul de cumpărare de influență în care este cercetat”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

ÎPS Teodosie, din nou la DNA

„- Ce faceți?
- Foarte bine, după Sfânta Liturghie, sunt împărtășit”, a declarat ÎPS Teodosie.


Cu Biblia în mână, Arhiepiscopul Tomisului și-a făcut apariția de dimineață la Direcția Națională Anticorupție din Constanța. Înaltul prelat a venit însoțit de avocat și a fost zgârcit în declarații.
„- Ce v-au zis procurorii?
- Eu nu sunt ghicitor, nu știu”, a mai declarat prelatul.
După aproximativ o oră de audieri, cei trei au ieșit zâmbind din sediul DNA.
„- Ce părere aveți dumneavoastră despre acest dosar? Ce calitate aveți în acest dosar?
- Dumneavoastră știți, că ați fost anunțați. Eu nu știu, știți mai multe decât mine”, a mai spus ÎPS Teodosie.
După ce inițial a fost suspect în dosarul penal în care este acuzat de cumpărare de influență, Înalt Prea Sfințitul a căpătat calitatea de inculpat. Pe cei care îl cercetează, spunea la începutul lunii, că nu e supărat.

Citește și: ÎPS Teodosie, inculpat în dosarul penal în care este acuzat de cumpărare de influenţă. Cum a reacționat Arhiepiscopul Tomisului?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„- Nici nu pot să mă supăr. Doar pe Satana sunt supărat.
- Pe cei care vă anchetează sunteți supărat?
- Nici nu au ce să ancheteze.
- Nu?
- Nu. Sunt vorbe goale”, declarase Arhiepiscopul Tomisului.
Acum, avocatul său susține că acuzațiile aduse sunt o încercare de discreditare.
„Din punctul nostru de vedere rămâne o calitate care este exagerată. Nu poți da pe cineva în judecată și nu îi poți schimba calitatea pentru un singur cuvânt <<Am înțeles>>.

Urmează să înaintăm o cerere prin care noi solicităm excluderea acestei probe, pentru că a fost înregistrată nelegal”, a declarat Adrian Cuculis, avocatul lui ÎPS Teodosie.
Arhiepiscopul Tomisului este acuzat de cumpărare de influență după ce i-ar fi promis unui om de afaceri 800.000 lei care ar fi urmat să fie folosiți pentru a lucrări de reabilitare a lăcașurile de cult.
Ancheta în care este vizat Teodosie a fost declanșată la finalul anului trecut, în urma unei investigații făcute de Recorder.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si