"Sunt diverse restaurante unde se fac si pomeni, si alte evenimente, aceasta este consacrata exclusiv pentru pomeni. Este mare lucru sa poti sa faci pomana in tihna", susține IPS Teodosie în reclamă.

IPS Teodosie, reclamă la restaurant, la "pomana în tihnă"

Cu un glas smerit și calm, la fel ca-n timpul slujbelor ce l-au făcut celebru, Inaltpreasfintitul Teodosie apare într-o reclamă devenită virală, pe internet.

Înconjurat de flori, Arhiepiscopul Tomisului promovează localul în care se află, ca fiind alegerea perfectă pentru parastase și alte evenimente. Reclama i-a amuzat pe tineri, obisnuiti cu stilul non-conformist al Inaltpreasfintitului Teodosie.
"E ridicol!

Citeste si: VIDEO – Spre rai, doar cu taxă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Probabil că are ceva interese ascunse, sau nu mai sunt ascunse din moment ce promovează chiar el", spun oamenii.
Localul descris de Arhiepiscopul Tomisului ca fiind ideal pentru pomeni în tihnă aparține de Biserica Haralambie, din Constanța. Parohul locașului sfânt, surprins că am venit să punem întrebări, ne-a mărturisit că aceasta cladire promovata, va fi folosita fara niciun ban.

Pomana în tihnă, promisă de IPS Teodosie, într-o reclamă la un restaurant

"Este o clădire, o cantina în care să facem parastase in ea. Ni s-a dat prin folosinta gratuita. La ce preturi sa se astepte cei care au nevoie de dvs? Nu stabilim noi preturile, firma de catering stabileste preturile", spune parohul Bisericii Haralmbie, din Constanța.

Citeste si: Țipete și înjurături la Mănăstirea Curtea de Argeș. Enoriașii s-au împotrivit restricțiilor

Desi a fost intens promovat  pe internet chiar de ÎPS Teodosie, localul de parastase pare ca nu si-a deschis inca usile.

Pana in acest moment lista de rezervări este goală, însă deschisă pentru cei care vor sa scape de grijile organizării unor astfel de evenimente.

Reclama lui Teodosie la pomana în restaurant- Biserica: Nu e reclamă!

După ce clipul publicitar a apărut pe internet, reprezentanții Arhiepiscopiei au ținut să menționeze că apariția lui Teodosie în videoclip nu este o reclamă.

Citeste si: VIDEO- Cina cea de Taină, pictată cu femei. Pictorița: Eu sunt creștină și credincioasă!

Cu toate acestea, managerul restaurantului spune în videoclip că face la cerere colivă, capete sau colaci şi oferă servicii de calitate la preţuri competitive.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si