"Un cunoscut chiro-practician din America a devenit viral pe internet. Filmările sale prin care îndreaptă dintr-o mișcare coloana pacienților fac milioane de vizualizări. Acum, și-a extins lista pacienților și în lumea necuvântătoarelor. Trosnește cu atenție oasele la câini, pisici, cai și chiar porci", a transmis Simona Pătruleasa.

Terapia care vindecă animalele

El este Doug Willen, omul momentului pe internet, unde strânge milioane de vizualizări.

Este chiropractician cu experiență de peste 25 de ani. Dacă până acum alinia coloana vertebrală și elimina durerile oamenilor, recent a trecut și la animale. Clienții necuvântători sunt consultați și... fixați într-o secundă!

"Sunt chiropracticiam de mai bine de 20 de ani, a devenit pasiunea mea și sper ca în viitor să lucrez din ce în ce mai mult cu animalele! Pentru mine, orice are coloană și acumulează stres, necesită o ajustare", a declarat Doug Willem.

Chiropractica este o terapie prin care mâinile se folosesc să aline durerea, se aliniază coloana vertebrală, se repun în funcțiune articulațiile blocate și se rezolvă problemele oaselor. Doug își consultă pacienții necuvântători la ferma lui.

Din 2020, nu mai puțin de 17 specii diferite de animale beneficiază de atenta observație a lui Doug, specii pentru care a reușit să obțină certificarea de la Asociația Americană de Chiropractică Veterinară, însă planul terapeutului este să extindă această listă pentru că se declară un mare iubitor al animalelor.

Chiar și al pisicilor.

Costul unei astfel de vizite medicale ajunge pana la 350 de dolari, iar sesiunea de terapie durează aproximativ 45 de minute.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

 

Citește și: VIDEO- Terapia cu ozon, tot mai căutată. Care sunt beneficiile?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si