Terasele hibrid și mobilierul realizat din materiale sustenabile reprezintă cea mai nouă tendință în horeca. Odată cu venirea primăverii, proprietarii apelează la firme specializate în amenajarea spațiilor exterioare, despre care patronii spun că le aduc și mai mult profit, a transmis Simona Pătruleasa.

Terasele hibrid aduc profit

Acest restaurant din Cluj-Napoca funcționează cu o terasă hibrid. Practic, locația este funcțională atât în sezonul rece, cât și în sezonul cald.

Este o nouă tendință în domeniul horeca, spun cei din domeniu.

După perioada pandemiei s-a observat ca amenajarea teraselor hibrid, teraselor închise care pot fi folosite și în extrasezon sau în zilele mai reci, e o direcție foarte importantă și o generatoare de profit, a declarat Vlad Florea.

Și mobilierul terasei este potrivit pentru orice sezon. În locație există mese și scaune realizate din materiale sustenabile, rezistente razelor UV și temperaturilor înalte.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Pentru noi este foarte ușor să trecem de la vară în iarnă, din iarnă în vară, pentru că este foarte ușor să lucrăm cu acest tip de mobilier și chiar considerăm că sunt foarte

utile, a declarat Giuseppe Manzoli, reprezentant restaurant.

În această cafenea din Florești s-a mers pe o idee family-friendly.

Uite cum sunt mesele rotunde le făcuseră în ideea în care copiii să nu se lovească de colțul mesei, când le-am cumpărat nu erau rotunde, aveau colț, a declarat Gabriel Voinic, administrator cafenea.

Și Gabriel își pregătește terasa și a comandat noile accesorii cu care își va înfrumuseța spațiul exterior.

Mobilierul a fost deja montat, spre fericirea clienților. Antreprenorul este de părere că pe lângă produsele de calitate, designul si confortul locației sunt foarte importante.

Noi avem două feluri aici: de exemplu scaunele astea pe care stăm... sunt niște scaune de cafea la care stai să bei cafea. Avem și scaunele mai înalte de pe care mănânci mai ușor. E important să ai un echilibru, a declarat Gabriel Voinic, administrator cafenea.

Comenzile pentru mobilierul de terase pot dura chiar și câteva săptămâni, în funcție de necesitățile clientului. Cei care vor să își amenajeze spațiile exterioare ar trebui să se grăbească, pentru că peste o lună s-ar putea să nu mai găsească produsele dorite.

Citește și: Plătești mai mult dacă ai loc la umbră! Decizie controversată luată de restaurantele dintr-o regiune turistică a Spaniei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si