Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Teroristul care și-a bătut cu biciul iubita gravidă a fost arestat

Individul filmat în timp ce și-a biciut fără pic de milă iubita, o minoră gravidă în cinci luni, a fost arestat preventiv 30 de zile!

A.M.S.,

VIDEO | Teroristul care și-a bătut cu biciul iubita gravidă a fost arestat

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Este o premieră pentru justiția românească, având în vedere că victima a refuzat de să facă plângere. Însă imaginile de o cruzime fără margini au provocat indignare în toată ţara. Vă avertizăm că urmează informaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional

    Fără bici în mână și cu capul plecat- bestia de 19 ani pare cea mai blândă ființă de pe fața pământului. Însă imaginile cu el- terorizându-și până la sânge iubita gravidă în luna a cincea- se repetă obsesiv în fața ochilor tuturor celor care le-a privit.

    Aseară- la o oră după ce au fost difuzate la Știrile Kanal D- polițiștii s-au dus în localitatea Horodnic de Sus și l-au încătușat- cu toate că adolescenta de 15 ani a refuzat de teamă probabil să facă plângere.

    Citeste si: VIDEO| Copilă gravidă, torturată de iubit

    VIDEO| Teroristul care și-a bătut cu biciul iubita gravidă a fost arestat

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

    Avand in vedere probatoriul solid administrat de politisti si procurori, tanarul a fost prezentat instantei fiind dispusa in premiera masura arestarii preventive 30 zile.

    Pe reţelele de socializare- agresorul se intitulează "băiatul gagicar" şi se laudă cu animalele pe care le are in gospodărie.

    Pretinde că este mare iubitor de cai însă nu este exclus ca loviturile cu biciul să le fi exersat pe necuvântătoare.

    La poza de profil apare o fotografie în care este alături de minora agresată și declară în fața lumii că o iubeşte.

    Citeste si: Sinaia: Femeie însărcinată în cinci luni a căzut cu un ATV într-o râpă de 8 metri adâncime

    În realitate, însă, tânărul o tratează ca pe o sclavă, iar gândul că minora ar avea ochi şi pentru alţi băieţi l-a turbat.

    Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

    Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

    Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

    De frica agresorului, fata cade în genunchi însă nu indrăzneşte să fugă. Coşmarul a continuat vreme de câteva minute. Tânăra este lovită cu bestialitate cu pumnii şi picioarele, este biciuită, iar la final este obligată să pună mâna în jar incins. Totul se întâmplă în timp ce Gabriel ascultă muzică lăutărească de jale.

    Și mai grav e că mama fetei filmează scenele de groază. Iar atunci când imaginile au ajuns in spaţiul public şi poliţiştii au luat-o la întrebări, femeia care ar fi trebuit să îşi protejeze fiica a ridicat din umeri spunând că totul a fost o joacă şi că fata este în siguranţă.

    Citeste si: O copilă de 13 ani, însărcinată în luna a șaptea. Ce e și mai bizar e cum a rămas gravidă

    Este primul caz in care sunt luate măsuri reale de către oamenii legii chiar dacă nu există o plângere., şi nu doar emis un ordin de protecţie care nu ar fi ajutat-o cu nimic pe tânără. Esenţial ar fi ca legile în ceea ce priveşte violenţa în familie să fie schimbate, victimele să fie cu adevărat protejate şi consiliate iar agresorii să ajungă în spatele gratiilor sau să fie monitorizaţi de poliţie.

    Dacă va fi găsit vinovat de judecători tânărul de 19 ani va petrece ani grei in spatele gratiilor.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI