Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Terorizați de șobolani. În București, șobolanii umblă pe străzi: "Sunt peste tot și pe față și pe spate șobolani, de atâta mizerie, nu se ocupă nimeni de ei"

În capitala României există comunități întregi terorizate de șobolani. Rozătoarele colcaie peste tot și au ajuns să își facă scorburi în pereții prin care intră, în subsoluri, chiar și în restaurantele din zonele cu probleme. Oamenii se tem că s-ar putea alege cu tot felul de boli, iar doctorii confirmă că pericolul există și nu e de nebăgat în seamă.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

"Ce nenorocire e aici"

Imaginile uluitoare au fost surprinse de locatarul unui bloc din Pantelimon, unde șobolanii își fac de cap, spre disperarea oamenilor.

"Sunt peste tot și pe față și pe spate șobolani, de atâta mizerie, nu se ocupă nimeni de ei. Uitați, de exemplu, sus pe tablă, uitați, acum a ieșit din gaura aia, poftiți. Da, deci focar. Despre ce vorbim, zici că sunt pisici. Atât de mari sunt din cauza la mâncarea, de la shaorma"

Mai îngrijorător e că rozătoarele ar fi ajuns să intre și în restaurant.

"Era un chioșc, care vindea diverse și parcă ar fi și de sub chioșc, eu cunoșteam bine pe vânzărtoare, patroană, și zic, aoleo, Vera, fi atentă, șobolan. Iese aia din cabina, ăștia aveau exact la fel, într-o zi a intrat la ei n-au putut să-l scoată, s-au dus cu mături, cu draci, cu...

n-au putut să-l scoată"

Șefii shaormeriei au refuzat să comenteze, iar angajații nici nu îndrăznesc să vorbească.

Citește și: VIDEO- Pui de antilopă rară, născut la zoo. Specia din care face parte este pe cale de dispariție

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"- Știți să fie probleme cu șobolanii, pentru că locatarii au făcut reclamații? 

- Noi nu avem nicio legătură cu chestia asta"

"Am înțeles că la biserică acolo sunt destul de mulți și scârbos și periculos"

"Șobolanii... groaznici sunt, câte nu poartă ăia cu ei, tot felul de microbi, mi-e frică, mi-e scârbă"

"Foarte deranjant și ce să fac? Să pun curse? Hai că eu i-aș și lua cu sacul, e deranjant dar n-ai, n-ai cum să-i stârpești. Aici trebuiesc deratizări puternice și repetate, nu facem acum și mai facem peste eu știu când"

Oamenii se tem să nu se pricopsească cu cine știe ce boli.

"- E periculos!

- De ce?

- Pentru că șobolanii sunt transmițători de boli, ei trăiesc în locuri foarte murdare și pericolul de a fi mușcat de un șobolan și un copil sau uitați-vă, e școală aic"

"Pot transmite boli precum Leptospiroza, Testa, Isterioza, Febra Tifoidă și în plus în tractul lor digestiv, circulă, de fapt, trăiește, fără probleme și foarte fericită bacteria faimoasă Salmonella, care ne provoacă toxiinfecții alimentare"

Medicii ne sfătuiesc să fim cu băgare de seamă în astfel de situații, iar în cazul unor infecții simptomele pot apărea și la cinci săptămâni de la contaminare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI