Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Terorizați de vecinul jandarm. "În imaginile filmate pe vizorul ușii apare dezbrăcat"

Mai mulți oameni care locuiesc într-un bloc din Galați nu mai au liniște din cauza unui vecin. Jandarm de meserie, bărbatul i-ar amenința și ar fi extrem de agresiv. În plus, camerele de supraveghere din scară l-au filmat atunci când face gesturi obscene lângă ușile celor pe care este supărat.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile revoltătoare au ajuns și la conducerea Jandarmeriei. "Suntem terorizați, efectiv terorizați", spun vecinii.

Imaginile revoltătoare au fost surprinse în scara de bloc în care jandarmul locuiește. De mai mulți ani, individul ar avea un conflict cu doi bătrâni care locuiesc la parter.

Supărat pe vecini, cu un gest indecent și bizar în același timp, jandarmul s-a răzbunat pe ușa oamenilor.

Nu i-a păsat că este filmat. Iar într-o altă zi a recidivat. "Jigniri, cuvinte urâte, nu pot să reproduc cuvintele pe care le scoate din gură. Sinceră să fiu îmi este teamă pentru faptul că eu am mai fost o dată agresată de el fizic", spune o vecină.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

"Am pus un copac aici în față și el a venit și m-a izbit de perete", a adăugat femeia.

Conflictul dintre jandarm și vecini nu e nou. Inițial, între ei exista înțelegere, însă totul s-a schimbat atunci când oamenii au vrut să facă câteva lucrări la un balcon

"Face scene obscene în fața ușii. Am găsit de nenumărate ori ușa scuipată, pe când în ultimele imagini pe care le-am prins pe cameră pe vizorul de la camera ușii, am rămas pur și simplu stupefiat. Era dezbrăcat pur și simplu", explică un vecin.

În 2022 individul a fost reclamat pentru că a tăiat cu un flex o schelă metalică pe care vecinii voiau să atârne viță de vie.

A fost cercetat disciplinar și obligat să presteze muncă în folosul comunității pentru șaizeci de zile.

Pedeapsa însă pare că nu l-a liniștit, iar de teama lui știu toți vecinii.

Terorizați de vecinul jandar [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI