Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Testamentul emoționant al Teodorei, copila răpusă de cancer. Tatăl: „S-a stins în tăcere, dăruindu-ne o ultimă lacrimă”

O lecție de viață impresionantă vine de la Teodora, o adolescentă în vârstă de 15 ani, din Bacău, răpusă de o formă rară de cancer. Pe patul de moarte, tânăra fiică de preot a lăsat un testament emoționant și și-a îmbărbătat atât părinții, cât și pe cei 4 frați. Duhovnicul îndurerat a povestit pe internet despre ultimele clipe de viață ale fiicei sale, iar postarea s-a viralizat în doar câteva ore.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cu ochii albastri, inecati in speranta si cu zambetul pe buze. Asa a parasit Teodora aceasta lume, chiar cand viata trebuia sa-i prinda contur. O forma rara de cancer osos i-a macinat copilaria, insa tanara de 15 ani a luptat pana in ultima clipa, cu puterea si determinarea unui om mare.

Ca o ironie amara, in ziua in care si-a dat ultima suflare, Teodora a facut o ultima fotografie cu sora ei, care implinea doua luni de viata.

Citeste si: VIDEO| Ultimele luni ale lui Ducu Darie. „Era foarte slăbit, era cât un fir de ață și nu mai avea putere”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Adolescenta era fiica unui cunoscut preot din Bacau si era cea mai mare dintre cei 5 frati. Povestea ei, relatata printr-o postare emotionanta de preotul Florin Stamate, a induiosat peste 8 mii de oameni.

Testamentul emoționant al Teodorei. Ce le-a transmis părinților

Tatal copilei povesteste despre altruismul de neclintit al Teodorei: in ultimele ore de viata, fata si-a imbarbatat parintii.

„A dat fiecarui frațior cate un sfat. Ne-a intarit pe noi, parintii, multumindu-ne pentru tot ce am facut pentru ea si cerandu-si iertare de la toti. Si asa impacata cu toti, cu sine si cu Dumnezeu in timpul slujbei sfantului Maslu dupa prima Evangehlie s-a stins in tacere, daruindu-ne o ultima lacrima ce-i curgea din ochisor”, a povestit preotul.

Din anul 2017, cand copila a fost diagnosticata cu teribila maladie, sute de persoane si asociatii s-au mobilizat sa o ajute.

Testamentul emoționant al Teodorei. A fost înmormântată ieri

Inclusiv Arhiepiscopia Romanului si Bacaului a donat familiei preotului 50 de mii de lei. Insa nici banii si nici tratamentele n-au invins boala necrutatoare.

Citeste si: Valentin Uritescu trăieşte o dramă de nedescris. Actorul nu mai poate să meargă

Teodora Stamate a fost inmormantata ieri seara, la o manastire de maici din Neamt unde isi petrecuse, bucuroasa, ultimele doua vacante de vara.

A plecat de pe aceasta lume lasand in urma o lectie nepretuita: ca viata trebuie traita la maximum pana la ultima suflare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI