O femeie s-a luptat mai bine de un an si jumatate cu cancerul de piele. Nu se gandea ca o simpla alunita poate sa ii provoace atata chin. Daca ar fi mers din timp la medic, cu siguranta cancerul nu ar fi evoluat atat de mult si ar fi scapat de toata suferinta.

Pentru ca boala nu asteapta si trebuie diagnosticata rapid, Asociatia Pacientilor Oncologici a adus si in Romania un aparat revolutionar, care in mai putin de 3 ore, ii spune pacientului daca sufera sau nu de cancer.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

IOLANDA GHEORGHIU, presedintele Asociatiei Pacientilor Oncologici: Fara biopsie solida, doar dintr-o recoltare sanguina, ceea ce il ajuta pe medicul oncolog sa stie ce tratament personalizat poate sa ofere acelui pacient.

Un simplu test de sange cu un rezultat mai rapid si mai precis decat in cazul unei biopsii clasice, la care verdictul poate sa vina si dupa o luna.

IOLANDA GHEORGHIU: Acest aparat pleaca chiar de la radacina, modificarea AND-ului, care va duce la aparitia acelei tumori. 27:13

Deocamdata, acest test se face doar intr-un laborator din Ploiesti pentru trei tipuri de cancer: colorectal si de piele.

Din iulie, la fel de simplu va putea fi depistat si cancerul pulmonar. Investigatia costa intre 750 si 1.000 de lei in functie de tipul de cancer pentru care vreti sa va testati.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si