În zona Gării de Nord, muncitorii au venit, miercui, să repare o avarie care s-a produs acum 3 trei zile. Iar joi pare că lucrurile stateau tot aşa, doar că au dispărut muncitorii.

MĂDĂLINA BICHIR, reporter Știrile Kanal D: Deși ieri zona era plină de muncitori care au venit să repare conducta spartă, stadiul lucrări nu arată cu mult mai bine. Nu mai este nici urmă de muncitor, deși defecțiunea nu a fost reparată în totalitate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Mii de oameni rabdă în frig în case după o nouă avarie RADET

Între timp, locatarii din zonă sunt revoltați, mai ales că de ieri stau fără apă caldă și căldură.

Angajații Termoenergetica fac lucrări de mântuială

Conducerea regiei spune că, deşi lucrarea nu a fost dusă până la capăt, avaria nu reprezintă un pericol, așa că mai poate aștepta.

ALEXANDRU BURGHIU, DIRECTOR TERMOENERGETICA: Există o pierdere mică de agent termic acolo, de aceea este încă abur, nu e o problemă, nu sunt pericole din punctul ăsta de vedere.

În acest moment, sunt 45 de imobile care au rămas fără apă caldă şi căldură, dar Capitala rămâne sufocată de avarii la conductele vechi de câteva decenii.

Citeste si: Întrunire de urgență la RADET! "Așa ceva nu am pomenit. Cu țevi ruginite pe scenă"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si