Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Țevile plesnesc, angajații Termoenergetica fac lucrări de mântuială

Se anunţă o iarnă dificilă pentru bucureşteni. Ţevile fostei regii RADET - acum Termoenergetica - plesnesc peste tot, iar oamenii rămân în frig şi fără apă caldă. Între timp, angajaţii regiei mai fac doar lucrări provizorii, ca să ţină măcar până la primăvară. Urmăriți un alt episod din seria lucrărilor începute, dar neterminate, tipic românești.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În zona Gării de Nord, muncitorii au venit, miercui, să repare o avarie care s-a produs acum 3 trei zile. Iar joi pare că lucrurile stateau tot aşa, doar că au dispărut muncitorii.

MĂDĂLINA BICHIR, reporter Știrile Kanal D: Deși ieri zona era plină de muncitori care au venit să repare conducta spartă, stadiul lucrări nu arată cu mult mai bine. Nu mai este nici urmă de muncitor, deși defecțiunea nu a fost reparată în totalitate.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Mii de oameni rabdă în frig în case după o nouă avarie RADET

Între timp, locatarii din zonă sunt revoltați, mai ales că de ieri stau fără apă caldă și căldură.

Angajații Termoenergetica fac lucrări de mântuială

Conducerea regiei spune că, deşi lucrarea nu a fost dusă până la capăt, avaria nu reprezintă un pericol, așa că mai poate aștepta.

ALEXANDRU BURGHIU, DIRECTOR TERMOENERGETICA: Există o pierdere mică de agent termic acolo, de aceea este încă abur, nu e o problemă, nu sunt pericole din punctul ăsta de vedere.

În acest moment, sunt 45 de imobile care au rămas fără apă caldă şi căldură, dar Capitala rămâne sufocată de avarii la conductele vechi de câteva decenii.

Citeste si: Întrunire de urgență la RADET! "Așa ceva nu am pomenit. Cu țevi ruginite pe scenă"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI