Giuly și Robert sunt singuri împotriva celorlalți concurenți din "Casa Iubirii". Cei doi îndrăgostiți încearcă să pună punct unui scandal, dar pare că nu reușesc, având în vedere revolta celor din casă, cauzată de comportamentul și atitudinea acestora.

Robert și Giuly, singuri împotriva concurenților din "Casa Iubirii". Cine are dreptate 

Cei doi îndrgostiți par să nu fie înțeleși de concurenți. Robert și Giuly duc o luptă împotriva celorlalți, scandal care pare fără sfârșit.

Giuly îi ia apărarea iubitului său, iar Robert își menține ideea până la capăt. Concurentul crede că toți din casă își doresc să îl vadă nervos, acționând necugetat, dar îi asigură că este un lucru care nu se va întâmpla niciodată. Cu toate acestea, Robert încearcă să pună capăt conflictului, dar tensiunea dintre concurenții din "Casa Iubirii" ajunge să crească de la o replică la alta.

Giuly: Adică nu înțeleg care este deranjul adevărat, pentru că se caută niște scuze inexistente...

Robert: Eu cred că am avut un comportament decent până în prezent aici, în "Casa Iubirii", dar acum nu știu... vreți să scoateți de la mine anumite chestii, vreți să mă vedeți nervos... dacă vreți asta să știți că nu se va întâmpla. Puteți trăi cu noi în casă așa sau nu?

Julia: Vrei să-ți zic nu?

Robert: Întreb.

Julia: Păi dacă vrei eu pot să zic nu.

Citește și: VIDEO "Nu poți să-ți faci relație în casă cât eu sunt aici" Robi a decis, Virginia a izbucnit în lacrimi. Concurenta nu acceptă vorbele fostului iubit: "Om fără caracter"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Un hoț s-a dat drept manechin și a stat ore în șir în vitrina unui magazin cu o geantă în mână ca să poată fura după închidere- antena3.ro

Giuly

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Sebastian ajunge să îl acuze pe Robert că nu acționează de frica de a nu face lucruri necugetate. Părerea lui Sebastian este susținută și de Robi, cei doi având senzația că Robert se abține din multe lucruri pentru a nu-și păta imaginea.

Sebastian: Deci fiecare discuție pe care o are Robert, lui nu îi place să lungească subiectul și vrea să pună punct. De ce? Ți-e frică să nu ajungi într-o zi în care să fii provocat să îți ieși pe aici de prin minți?

Giuly: Acceptăm părerile voastre și altceva ce mai aveți? 

Rebecca: Trăim într-o țară liberă, avem dreptul la opinie.

Sebastian: În momentul de față, mie nu-mi convine situația asta. Tu ai foarte multe deranjuri când noi sărim pe Robert. Tu le expui, tu faci ceea ce simți, eși ok... aproximativ ca noi ca să zic așa. El nu este așa. Dar știi de ce nu este așa?

Robi: Că nu vrea să își păteze imaginea.

Citeste si: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”- kfetele.ro

Citeste si: Anca Dinicu a dezvăluit ce nume a ales pentru fiul său. Ce semnificație specială are- radioimpuls.ro

Citeste si:- antena3.ro

Citește și: VIDEO Robi, atac la Robert! "Tu ești băiat bun, dar..."- Spiritele s-au încins imediat în Casa Iubirii: "Asta înseamnă să fii șmecher?"

Robert

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robert încearcă să îl lămurească pe Sebastian. Concurentul își cere scuze pentru modul în care a ajuns situația să fie interpretată și îl asigură pe Sebastian că nu și-a dorit acest lucru.

Robert: Îmi pare rău, dacă se întâmplă... dar chiar n-am vrut să dau în voi, în care eu am o relație cu Sebastian în afară, extraordinară...

Pentru a afla cum se va încheia situația dintre Robert și Giuly și ceilalți concurenți, următiți emisiunea "Casa Iubirii", la Kanal D.  


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si