Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Tinere mutilate de o femeie care pretinde că este medic estetician. Specialist: „Se poate ajunge la orbire, la necroze masive”

O individa din Capitala - care pretinde ca e medic estetician - a supus zeci, daca nu sute de tinere la interventii riscante in sufrageria unui apartament. Exista cliente care o acuza ca le-ar fi mutilat dupa injectarea cu acid hialuronic despre a carui provenienta nu se stie mare lucru. Femeia recunoaste senin ca e o simpla asistenta si neaga ca ar fi desfigurat pe cineva. In schimb, specialistii care i-au vazut „operele” in poze sunt socati.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Individa care pretinde ca e medic estetician si-a incropit cabinetul in sufrageria unui apartament din cartierul Militari.

Acolo isi primea clientele ca sa le injecteze acid hialuronic la jumatate de pret fata de clinicile acreditate.

Niciuna dintre cele care au ajuns pe mana femeii habar nu are ce substante i-au ajuns in corp.

Una dintre paciente se plange ca ar fi fost mutilata in urma unei singure interventii. „Mi-a migrat acidul deoarece a fost injectat prost, iar calitatea acestuia lasa de dorit. S-a strans in unele locuri ai efectiv se intarise foarte tare. Aveam numai galme”, spune aceasta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Speriata, tanara s-a dus de urgenta la un cabinet specializat in interventii estetice.Iar concluziile doctorului de acolo sunt socante!

Dr. Victor Schwartz: Acid migrat, acid de o calitate mai proasta si niste zone de fibroza.

Am tratat-o si acum nu mai are nicico problema, dar acolo a fost o problema de injectare si probabil si substanta care a dat acea reactie violenta in zona respectiva. Se poate ajunge la orbire, la necroze masive, au fost si in media paciente care au ramas fara o parte din buza. Nu e o chestie usoara, este foarte grava.

Contactata de un reporter al Stirilor Kanal D, femeia acuzata ca practica ilegal meseria recunoaste nonsalant ca nu are studii de specialitate, dar nu vede absolut nicio problema in a continua sa faca interventii riscante.

Reporter: Si aveti diploma de medic estetician?

Femeia: Am diploma de asistent medical generalist. Eu nu pot sa fiu raspunzatoare din momentul in care a plecat de la mine. Poate pleaca de l a mine si se duce si bea, consuma droguri, eu stiu ce face?.

Ii aratam medicului estetician si alte fotografii cu care femeia se lauda in reclamele de pe internet!

Dr. Victor Schwartz: Deci, aceasta poza este horror!

Femeia le supune pe paciente si la alte proceduri- mult mai riscante- cum ar fi terapia vampir. Adica injectarea cu plasma si trombocite din propriul sange. Astfel de interventii- facute in locuri neautorizate- pot fi fatale, avertizeaza specialistii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI