Rudele studenților uciși de Vlad Pascu și tinerii răniți au trecut prin clipe grele, ieri. Judecătoarea Ancuța Popoviciu i-a supus unui interogatoriu care stârnește revoltă. Părinții au fost întrebați dacă s-au speriat când au aflat de moartea copiilor și dacă au participat la înmormântare. Vă avertizăm, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Simona Pătruleasa.

Tineri uciși pe șosea, părinți umiliți în instanță

Mihaela Olariu, mama lui Sebastian- Nu vreau decât să-i fac dreptate fiului meu.

Ieri a fost o nouă zi în care părinții studenților uciși au venit la instanță și au simțit că sunt umiliți. Unele întrebări fără sens au lovit în inima rudelor.

Livia Dragomir, mama Robertei- Să pui o asemenea întrebare unui părintre care-și înmormântează copilul mi se pare strigător la cer.

A răstălmăcit cuvintele, nu a înțeles din prima ce declarăm noi sau ce întrebau avocații.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian- A vrut ea să pară altfel, dar la fiecare 2 cuvinte o dădea în bară.

Mihaela Olariu, mama lui Sebastian V-a întrebat dacă v-ați speriat. Da... ce voia să spună? Că m-am dat cu capul de pereți? Că nu mi-a venit să cred? Că nu mi-a venit să cred până n-am ajuns acolo și l-am văzut.

Judecătoarea părea ruptă de realitate, spun cei care au participat la proces. Răniții au fost întrebați dacă au fost la locul accidentului și dacă erau împreună în momentul în care au fost loviți de mașina condusă de Vlad Pascu, șoferul drogat.

Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian Am rămas surprins când m-a întrebat dacă fata mea există.

Citește și: VIDEO- Vlad Pascu, sancționat de Penitenciarul Poarta Albă! Ce nu mai are voie să facă tânărul?

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024- FOTO- radioimpuls.ro

Vlad Pascu nu a fost adus nici ieri la instanță. A fost audiat prin videoconferință, iar avocatul său a cerut conturile victimelor pentru plata despăgubirilor. Un alt moment care a stârnit indignare în rândul participanților. Până la urmă, judecătoarea a decis să dea un alt termen când, la Mangalia, ar trebui să ajungă și Pascu.

Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian- Peste 2 săptămâni să mă uit ochi în ochi cu domnul Vlad Pascu și să spun dacă vede durerea noastră și dacă conștientizează ce a făcut.

Teoretic, termenul din 23 mai ar putea să fie ultimul în procesul pe fond în care Vlad Pascu este judecat pentru ucidere din culpă și nu omor calificat, așa cum au cerut avocații victimelor în repetate rânduri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si