In aceste boluri produsele din carne nu isi gasesc locul, dar sunt inlocuite cu succes de alte tipuri de alimente care dau aceeasi senzatie de satietate.

Cu ajutorul unor nutritionisti si sportivi, bucatarii acestui restaurant din Cluj au dezvoltat cateva retete in care ingredientele sanatoase si nutritive se combina perfect.

Sunt tot mai multi clienti care opteaza pentru astfel de meniuri zilnice.

Din dorinta de a manca ceva sanatos dar si gustos, isi comanda online produsele preferate, iar in perioada postului cererile au crescut si mai mult.

„Cand isi incepe lumea ziua, pe la 10-11 incep sa intre comenzile pana pe la 1-2 iar dupa exista o mica pauza intre comenzile care vin, ulterior seara se mai comanda”, spune unul dintre fondatori.

Tinerii aleg din ce în ce mai mult o alimentație corectă

Multi clienti aleg sa isi ridice personal pachetul cu mancare. Preparatele sunt alese in functie de ingredientele preferate dar si de recomandarea specialsitilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Antonia este pasionata de fitness si isi calculeaza cu atentie caloriile consumate la fiecare masa, de aceea tanara prefera acest tip de mancare.

„Are si gust foarte bun, ma hraneste exact cum trebuie pentru ca are un echilibru de macronutrienti foarte bine echilibrat si pentru ca senzatia de dupa este o senzatie placuta”, spune tânăra.

Veganismul- un mod de alimentație corectă

Veganismul a devenit un trend in ultimii ani iar Catalin si Virgil au simit ca este rost de profit si au deschis restaurantul exact anul trecut in plina pandemie. Si nu au gresit deloc .Afacere merge iar acum au sase angajat.

„Am ajuns sa incepem cu banii nostri, prima data cu bani pe care i-a luat Catalin de la parintii lui, eu am zis ca deocamdata nu am nicio suma de bani dar sigur o sa fac rost, mi-am vandut masina, am bagat banii de la masina si dupa aceea am mai primit imprumuturi de la prieteni, familie”, spune unul dintre cofondatori.

Tinerii din Cluj isi doresc sa isi extinda afacerea cu boluri sanatoase, iar in viitorul cat mai apropiat vor sa imbine si tehnologia cu mancarea viitorului, prin livrari cu dronele.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si