„Să fii vedetă nu este deloc ușor, căci presupune provocări zilnice. Iar una dintre ele este și respectarea codului vestimentar la evenimentele la care participi. Cât de dificil este să respecți eticheta și ce faci atunci când nu poți, aflăm chiar de la vedete”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Vedetele și ținutele impuse

Atmosfera relaxantă și zeci de vedete pe metru pătrat! Asta am întâlnit la un eveniment monden din Capitală, unde toți invitații au fost nevoiți să respecte un cod vestimentar.

Însă, astfel de provocări nu sunt ușor de dus la îndeplinire pentru oricine.

„În seara asta am avut black cu gold parcă, The touch of Gold și am și ceasul, am și pantofii, am și geantă, am și sacoul. Am încercat. Aș minți să spun că întotdeauna mă preocup sută la sută”, a spus Anca Serea.

„Un sacou over-size, pantaloni, relaxați, cu pantofi cu toc înalt, o gentuță cu auriu, niște cercei, un inel făcut de un artist plastic”, a spus Adina Halas.

Citește și: VIDEO- România nu mai este destinație ieftină pentru străini. Turiștii sunt uimiți de prețurile din țara noastră

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În timp ce unele dintre vedete s-au străduit și s-au pregătit cu mai mult timp înainte de eveniment, altele au combinat piese vestimentare deja existente în garderobă, chiar dacă au ieșit din zona cromaticii.

„Am ales tocuri, că un pic de înălțime nu strică niciodată, niște blugi, un top, pentru că dress code-ul a fost black and gold. Am zis să am câteva elemente aurii, și am ales un top într-o nuanță cumva aurie”, a spus Nicoleta Nucă.

Să nu vă gândiți, însă, că toate vedetele noastre reușesc să poarte fie chiar și un element în tema vestimentară a evenimentului. Există și situații când ținutele sunt... complet diferite.

„Nu mi-am ales deloc ținuta, am luat ceea ce am găsit mai repede în dulap, că am fost pe viteză că am avut treaba toată ziua, deci nu am avut timp să mă îmbrac și să mă machiez deosebit, dar cred că nu este cazul”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

De regulă, jumătate dintre petrecerile mondene organizate în Capitală impun un cod vestimentar cromatic, însă, doar puțin peste jumătate dintre invitați reușesc să îl respecte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si