Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ținute spectaculoase la Globurile de Aur 2024. Margot Robbie, Jennifer Lopez și Natalie Portman au ales printre cele mai extravagante outfituri

Vedetele de la Hollywood s-au întrecut în ținute spectaculoase la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur. Starurile nu s-au uitat la bani, iar rochiile extravagante, cu paiete, au fost accesorizate cu bijuterii cu diamante, de milioane de dolari.

Maria Stiuca,

Ținute spectaculoase la Globurile de Aur [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vedetele au strălucit pe covorul roșu la ediția din acest an a premiilor Globurile de Aur. Margot Robbie, actrița principală din filmul Barbie, a furat toate privirile cu rochia cu paiete creată de Armani, la care a asortat un șal realizat din tull. Look-ul a fost completat de bijuterii cu diamante în valoare de peste 3 milioane de dolari.

Ținute spectaculoase la Globurile de Aur 2024

Și cuplul Jennifer Lopez- Ben Affleck a avut o apariție de senzație. Vedeta latino a îmbrăcat o rochie roz, spectaculoasă, cu trenă, pentru a fi alături de soțul său, al cărui film „Aire” a avut parte de o nominalizare.
Nominalizată la categoria „Realizări cinematografice şi de Box-office" pentru filmul care prezintă turneul său muzical, Taylor Swift a uimit într-o rochie cu paiete de culoare verde, realizată de Gucci.

Cântăreața a completat look-ul cu pantofii stiletto din piele verde.

Citește și: VIDEO- Globurile de Aur 2024. „Oppenheimer”, marele câștigător

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La categoria bine îmbrăcate s-au mai numărat actrița Natalie Portman, cu o rochie cu pietre strălucitoare și Heidi Klum, care a purtat o ținută ce i-a pus în evidență silueta de fotomodel, în timp ce Jennifer Aniston a ales o rochie neagră, simplă. Alte vedete au fost însă critcate.

Outfitul școlăresc purtat de cântăreața Billie Eilish nu a fost pe placul criticilor de modă, în timp ce rochia Selenei Gomez a împărțit internetul în două tabere.
Cel mai viral moment al serii a fost însă cel dintre Kylie Jenner și actorul Timothée Chalamet. Camerele din interior i-au surprins pe cei doi în timp ce se sărutau, moment ce a devenit viral pe rețelele sociale.
Cu un succes răsunător, filmul „Oppenheimer” a zdrobit competiția în acest an.
Pelicula a luat în total 5 dintre cele mai importante trofee, inclusiv pentru cel mai bun actor.
La polul opus, „Barbie”, filmul cu cele mai mari încasări anul trecut, a luat doar două premii dintre care unul pus pentru prima dată în istorie la bătaie: cel pentru realizări de box-office.
Aceasta a fost a 81-a ediție a Globurilor de Aur. În premieră, anul acesta a fost introdusă o nouă categorie de premii, pentru cel mai bun show de stand-up televizat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI