Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ținutele bebelușilor pentru botez, minunății care ne încântă

Rochițe în culori pastelate, cu volane și dantelă, în stil victorian sau costume din catifea brodată. Sunt ținutele în care bebelușii pot fi îmbrăcați la botez.

Iulian Ciurea,

Bebelușii vor atrage atenția tuturor invitaților de la botezul lor în ținutele de gală [Sursa foto: Arhivă personală]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Designerul vestimentar, Andreea Drăgună este si o mamica ce si-a botezat nu de mult bebelusul. Asa ca stie cel mai bine ce se poarta.

„Am creat aceasta salopeta din bumbac 100% si materialul si camasa. Am adaugat niste detalii colorate sa aiba un sic. Pantalonii sunt creti si bufanti. Si au un aer usor vintage”, explică designerul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

O alta propunere, tot pentru un baietel- este o tinuta ce se potriveste atat pentru prima zi de botez cat si pentru a doua zi. Si are ca accesorii bretele vesele asortate la culoarea sacoului.

Parada modei cu ținutele de botez ale bebelușilor

„Aceasta este tinuta noastra clasica de botez, de foarte multi ani o producem in foarte multe sortimente de imprimeuri, de culori.

In general il imbraca asa cand vin ursitoarele, cand il schimba la restaurant si de obicei isi aleg o culoare asortata cu rochiile ursitoarelor, sa dea bine, sa fie un ansamblu frumos”, spune designerul.

Pentru ziua cea mare, potrivit este si un costum elegant, adaptat in miniatura- dupa modelul barbatesc.

„Este un costum deosebit, are un jabou la camasa, vipusca este asortata costumului din catifea, papionul este din catifea brodata, pantofiorii sunt cu catarama.

Are chiar si un brau din saten asortat vipuscii si sacoului de catifea”, spune designerul.

Andreea a pregatit pentru ziua botezului si un trusou complet.

Pentru fetite, mamicile pot alege pentru botez, si nu numai, o rochita vintage, in stil victorian care va duce cu gandul la casa regala.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI