Autotrenul, încărcat cu aproape 190 de porci vii s-a răsturnat aseara pe marginea drumului national 1 pe raza localității Huedin din judetul Cluj.O camera de bord montata pe o masina care circula in spatele TIR-ului a surprins cum, la o curba spre dreapta colosul intra in balans, apoi se apleaca puternic intr-o parte si se rastoarna.

În cadere, TIR-ul a lovit si un panou publicitar pe care l-a doborat.

Cei care au vazut accidentul au sunat imediat la numarul unic de urgenta, 112. La fata locului au ajuns mai multe echipaje pompieri si politisti.

Soferul a fost consultat de medici, dar a refuzat transportul la spital. Animalele, in schimb, au ramas blocate in remorca rasturnata.

Citeste si: Accident pe autostrada A1: un TIR s-a răsturnat

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

ANDREI BIRIȘ- ISU CLUJ: Pompierii, autoritățile locale și localnicii au sprijinit soferul să scoată animalele care erau prinse sub remorcă.

Echipele de interventie, ajutate de sofer si de localnici, au improvizat un tarc pana un alt tir al companiei a venit sa preia porcii.

TRAIAN MORAR, PURT. CUV IPJ CLUJ: Se pare că 19 animale și-au pierdut viața în acest accident, deci nu există alte victime.

Victime omenești nu au fost. La fața locului s-au deplasat și specialiștii Direcției Sanitar Veterinare, care au ajutat la transportarea și la eutanasierea animalelor care au suferit vătămări în cadrul accidentului.

Animalele care au supravietuit impactului, in numar de 158 de capete, au fost incarcate intr-un alt tir sosit la Huedin dupa cateva ore de la accident.

TIR-ul cu porci venea din Ungaria si trebuia sa ajunga la Suceava.

Citeste si: Trafic îngreunat pe DN2 după ce încărcătura unui TIR s-a răsturnat pe şosea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si