„Am avut parte de cel mai cald weekend de octombrie de când se fac măsurători în România! 129 de stații meteo au bătut recordul istoric de temperatură pentru ziua de 21 octombrie”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Record la temperaturile din octombrie

„Cea mai ridicată temperatură pentru o zi de 21 octombrie, de când se fac măsurători și până în prezent, a fost la Turnu Măgurele, unde maxima a fost de 35,1 grade Celsius.

Și la București am avut o temperatură record, de 31,5 grade. Au fost însă și orașe în care s-au înregistrat temperaturi istorice pentru fiecare zi din lună, nu doar pentru ziua de 21 octombrie, printre care Constanța și Tulcea. Meteorologii spun că octombrie a devenit, practic, a cincea lună de vară și nu e de mirare având în vedere că în toată țara avem maxime cuprinse între 21 și 27 de grade, în loc de 15, 16, cum ar fi normal”, a transmis Oana Guran, reporter Știrile Kanal D.

Citește și: VIDEO- Toamna se simte ca vara pe litoral. Turiștii se bucură de temperaturile calde

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si