„Un pariu între mai mulți elevi s-a transformat într-o răzbunare extremă. O copilă de 13 ani a fost bătută cu sălbăticie de dragul unor vizualizări pe rețelele de socializare. S-a întâmplat în Constanța, după ce tinerii au plecat de la școală. Scenele filmate scot la iveală un fenomen îngrijorător. Va avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoțional”, a spus Christian Sabbagh.

Citește și: VIDEO Un elev a fost agresat de învățătoare pentru o foaie îndoită. Colegii dascălului dau vina pe copil: „Nu l-a bătut, l-a ciufulit puțin”

De ce a fost agresată fetița de 13 ani

În imagini sunt surprinse trei agresoare de 13 și 14 ani, dar și câțiva martori. Victima ar fi fost atacată după ce agresoarele au făcut un pariu legat de postarea unui videoclip pe rețelele de socializare.

Victima de 13 ani a fost atacată de mai multe ori. Difuzăm imaginile extrem de dure fiindcă ele scot la iveală un fenomen grav. Nu e vorba doar de o îmbrânceală între copii, ci de o violență extremă. În plus, vorbim și despre reacția martorilor, una revoltătoare.

„Totul pare amuzant. Ori că stăm noi la țară, ori că lumea e prea încuiată.Toată lumea o ia sub formă de glumă”, a spus tatăl victimei.

Mai mult, deși incidentul a fost raportat încă de acum două săptămâni, victima nu a fost audiată până în acest moment, spune tatăl fetiței.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Mii de soldați francezi vor ajunge în România. Noile ordine primite de Hexagon din partea NATO. „Acum există un inamic”- wowbiz.ro

„A fost cu soția la mea la postul de poliție când s-a depus plângerea și nu s-a luat, pur și simplu, nicio măsură”.

Ce a pățit eleva

Copila de 13 ani a ajuns la spital cu răni în zona capului. Afectat pare să fie și unul dintre ochi.

„Are un chist la cap. Trebuie să facem niște investigații mai amănunțite, se vecem exact ce are acolo”.

Citește și: Școala românească face victime! O profesoară din Arad a ajuns la spital după ce o bucată din tavanul unui liceu a picat peste ea

La școală, agresoarele s-au ales cu nota scăzută la purtare.

„Trecerea de la bullying la violență extremă este influențată de o multitudine de factori: nevoia de control sau de dominare. La mulți copii, comportamentele agresive pot fi rezultatul unei nevoi de a domina”, a spus Aurelia Marcoane, psiholog clinician și psihoterapeut.

Citeste si: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor- kfetele.ro

Citeste si: Kate Middleton, din nou la spital! Care este starea de sănătate a Prințesei de Wales după ce a anunțat că s-a vindecat de cancer- radioimpuls.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

În unele cazuri, agresorii sunt, la rândul lor, victime în sânul familiei lor.

„Copiii care cresc în medii în care violența este o formă de rezolvare a conflictelor sau unde sunt abuzaț, au o predispoziție să adopte comportamente agresive.”, a afirmat Aurelia Marcoane, psiholog clinician și psihoterapeut.

Psihologii spun că orice incident petrecut la școală sau în afara institției de învățământ trebuie raportat. Trecerea sub tăcere a oricărei forme de abuz duce doar la amplificarea problemelor.

Sursa foto: Shutterstock.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si