Lichidul și mizeria care se strâng în locul în care sunt aduse ambalajele reprezintă un adevărat pericol. Ba mai mult, unii angajați plimbă tomberoanele cu ambalaje printre rafturile cu alimente.

Citește și: VIDEO „E posibil așa ceva?!”. Oamenii care locuiesc la sat, revoltați că-și pierd garanția pe PET-urile reciclabile. Cu ce problemă se confruntă?

Magazinele de cartier nu au avut de ales decât să pună automatele de colectare în interior, chiar la intrare. Nu doar coada care se formează este o problemă, ci și mizeria care apare în urma reciclării. Din sticle curg diferite lichide pe jos, de la apă, suc, energizante sau bere.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Bătălia pentru reciclarea pet-urilor. Oamenii adună saci plini de ambalaje

Citește și: VIDEO În căutarea de pet-uri, cu pluta. Vânătoarea de sticle s-a mutat de pe uscat, pe apă, la Galați

Citește și: VIDEO PET-urile reciclabile, o salvare pentru unii oameni! Sticlele au ajuns să fie și ținta hoților

Sistemul de returnare al ambalajelor este încă la început și nu există o reglementare în ceea ce privește transportul ambalajelor în magazin. Experții în siguranța alimentară spun că, atâta timp cât deșeurile nu sunt de origine animală, legea le permite comercianților să facă acest lucru.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si