În Qatar se pare că fenomenele meteo extreme își fac simțită prezența. Mai mulți oameni care se deplasau pe un drum din nordul statului, au fost surprinși de o tornadă imensă. În celelalte zone ale țării, ploi abundente însoțite de rafale de vânt au surprins cetățenii.

Imagini cu fenomenele meteo neobișnuite au ajuns virale pe rețelele sociale cum este platforma X.

Rafale și ploi Doha

Rafale și ploi Doha

[Sursa foto: Twitter]

Tornadă în Qatar

O tornadă a fost surprinsă în urmă cu câteva ore în statul Qatar. Ciclonul de praf a întâmpinat mai mulți oameni care se deplasau pe o șosea din nordul statului, în Umm Jasim.

Tornada s-a format pe câmp, iar în videoclipurile postate pe platforma socială X se observă cu mașinile staționează pe drum, pentru a se proteja sau pentru a admira fenomenul meteo extrem, rar întâlnit în acea zonă.

Tornada care a măturat câmpul în Umm Jasim este considerată de meteorologi o cauză a încălzirii globale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

În acest moment, nu se cunosc detalii referitoare la impactul tornadei asupra oamenilor. Autoritățile nu au raportat victime.

Citește și: VIDEO- Acapulco, devastat de uragan. Dezastrele provocate au distrus stațiunea de vis

Tornadă în Qatar!

Tornadă în Qatar!

[Sursa foto: Twitter]

Între timp, pe platforma socială X, a apărut ipoteza unei conspirații. O femeie a menționat că această tornadă nu pare a fi naturală, ci realizată în mod intenționat, pentru a distruge Qatar.

Citeste si: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”- kfetele.ro

Citeste si: Întrebarea periculoasă la care Oana Niculescu Mizil nu a ezitat să răspundă: "Cât timp a rezistat fără amor?"- radioimpuls.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

"Acest fenomen pare departe de a fi natural; mai degrabă, se pare că ar fi intenționat ca o formă de răzbunare împotriva Qatarului. Dacă vă întrebați despre motiv, vă invit să explorați", a scris o femeie pe platforma X, utilizând filmarea cu tornadă care a ajuns virală în mediul online.

Cea mai puternică furtună din Doha

În timp ce nordul statului a fost martor al tornadei, în Doha a avut loc una dintre cele mai puternice furtuni.

Cerul gri, cuprins de fulgere și tunete a speriat locatarii din Doha care au filmat furtuna din case. Autoritățile au declarat condiții meteo extreme și probabilitatea unui uragan. 

În videoclipurile postate pe platforma socială X se observă cum rafalele puternice de vânt mișcă copacii din rădăcini. Din cauza ploii abundente, vizibilitatea s-a redus considerabil. În postările oamenilor se observă cum străzile sunt pustiite.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si