Tornadele au lovit sudul SUA

Tornada din statul Louisiana, filmată dintr-o mașină care a rămas blocată pe autostradă, pare infernul dezlănțuit! În imagini, se vede cum o mașină este ridicată la aproape 20 de metri înălțime și protectată apoi pe câmp.

Citeste si: VIDEO| Este cod roșu de vreme extremă în Grecia, unde ploile torențiale au lovit țara

În același timp, în momentul în care conul tornadei lovește o rețea de înaltă tensiune, efectul este asemănător unui fulger.

Zeci de case au fost distruse 

După trecerea tornadelor, multe localități au avut de suferit pagube însemnate.

În nu mai puțin de 4 state americane: Texas, Louisiana, Missouri si Arkansas, autoritățile raportează zeci de case distruse.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| O tornadă a făcut ravagii în oraşul italian Catania

”Eram în sufragerie când a lovit tornada și ne-am refugiat în baie! Totul s-a întâmplat extrem de repede.”, a spus un cetățean.

Sute de mii de locuințe au rămas fără electricitate după ce tornadele au lovit cu rafale care au atins si 115 kilometri pe oră.

Citeste si: Efectele ciclonului devastator în România. Meteorologii explică ce urmează să se întâmple în următoarele ore


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si