Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Torturile speciale, prăjiturile care vestec venirea primăverii

Vestitorii primăverii erau până nu demult ghiocei. Insă anul acesta lucrurile stau diferit, acum prăjiturile fac anunțul anotimpului cald.

Iulian Ciurea,

Torturile care vestesc venirea primăverii [Sursa foto: eTorturi]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Primavara si-a facut simtita prezenta si in vitrinele cofetariilor. Aici, specialistii au trecut la retete de torturi pline cu fructe de sezon care incanta privirea si mangaie papilele gustative ale clientilor.

„Pregatim sortimentul de tort trois chocolate, este mousse format din blat de cacao, ciocolată neagra, cu lapte si alba. Și îl decorăm cu macarons si fructe din belsug”, explică cea care decorează torturile.

Vestitorii primăverii, torturile cu macarons si fructe

Capsunele, afinele si murele sunt fructele care se potrivesc perfect in torturile de primavara.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Întotdeaun, combinatia dintre flori si fructe si dulce e super cautata si mai ales cautata, ne pregatim intens sa bucuram doamnele si domnisoarele cu tot felul prajituri”, spune managerul cofetăriei.

Pretul unui kilogram de tort porneste de la 55 de lei si creste in functie de ingredientele folosite.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI