Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Tot mai multe cazuri de bullying ies la iveală în România. Sunt găști de adolescenți care terorizează alți minori

Fenomenul de bullying printre adolescenţi este departe de a se fi diminuat. Din contră, ies la iveală alte cazuri cu umilinţe şi bătăi asupra celor fără apărare.

Iulian Ciurea,

bullying minori [Sursa foto: Canicatti Web]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

“Bă, tu acum vorbești cu mine, nu cu Miu, nu cu nimeni. Știi imnul României? Cântă-l! Cântă-l!
Am zis că vorbim frumos. Ești tare-n gură.”, este doar un exemplu de cum sunt umiliți unii adolescenți.
Această gașcă periculoasă de minori se năpustește, pe rând, asupra acestui biet băiat. Tinerii- cu o furie de neimaginat, îl lovesc din senin, după o ploaie de amenințări.

Adolescenții violenți își lovesc și indimidează victimele

“Hai să vorbim frumos.** De ce nu mai ești tare în gură acum?”, îi spun tinerii victimei.

Citeste si: Urmărire ca în filme cu trei maşini de Poliţie, live pe Facebook. Incredibil ce au făcut trei tineri de 16 ani din Craiova

Filmarea a fost făcută în urmă cu 3 luni, dar băiatului agresat i-a fost teamă să facă plângere la poliție.


" IȚI DAU CUȚITE DE TE ZĂPĂCESC"- l-a amenințat unul dintre adolescenți, pe cel snopit în bătaie.
Video-ul a fost publicat recent de o organizație împotriva bullying-ului. Asta după ce imaginile cu fetele care o scuipau și o snopeau în bătaie pe o copilă de 13 ani au oripilat, deja, o țară întreagă.

Minorului agresat i-a fost frică să spună că e victima bullying-ului

In urma cercetarilor efectuate, a reiesit faptul ca doi tineri de 15 si 18 ani si o tanara de 15 ani din mun TG JIu ar fi exercitat acte de violenta asupra unui tanar de 14 ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Ce s-a întâmplat cu adolescenta care a snopit-o în bătaie pe eleva de 13 ani

Cei trei tineri au fost reținuți de polițiști și și-au petrecut noaptea în arest. Azi-dimineața, la primele ore însă- au fost aduși la parchet, unde autoritățile au decis să îi cerceteze sub control judiciar- adică în libertate.
“De ce l-ai batut? Esti vinovata? Iti pare rau de ce ai facut?”, sunt câteva din întrebările la care agresoarea a refuzat să răspundă.

Citeste si: Dosar penal, după ce o fată de 16 ani a fost agresată de o alta de 13 ani

Găștile de minori violenți vor să aibă câți mai mulți urmăritori pe internet

Cei doi băieți și fata- toți cercetați pentru lovire și alte violențe, ar fi făcut filmarea pentru a le crește popularitatea. Înainte de începerea anchetei, unul dintre băieți era convins că nu i se poate întâmpla nimic.
"Macar fac urmaritori. Ma doare undeva, au trecut 90 de zile. Ala nu a depus plangere, nu au ce sa imi faca.", scria el pe internet.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Preotul infectat cu coronavirus a fost acuzat de pedofilie și homosexualitate! Calistrat Chifan a fost judecat de superiorii din Biserică, iar 6 ani i s-a interzis să oficieze slujbe religioase!

Medic: Minorii sunt violenți pentru că nu mai primesc atenție

“Traim intr-o lume... copiii nu mai primesc atentia de care au nevoie. Prin lucrurile pe care le fac, au aceasta dorinta de a avea atentia asupra lor.”, declară medicul psiholog Valentin Bărbulescu.
Toți cei implicați în conflict au fost consiliați și de un psiholog al Direcției Pentru Protecția Copilului- instituție care derulează, acum, propria anchetă.

Citeste si: VIDEO- "Guru" acuzat de violuri, cercetat în libertate

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI