Cea mai nouă metodă de furt i-a surprins chiar și pe agenții de pază. Hoții lipesc pe diferite produse etichetele de la fructe și legume care, evident, au un preț mult mai mic.

 

Un hoț din Suceava a găsit o metodă inedită de a ieși din magazin fără să plătească prea mult.

A lipit pe conservele de ton etichete scoase de cântarul pentru fructe și legume. Astfel a plătit câțiva bani, în loc de zeci de lei. Acest joc de-a alba-neagra cu etichetele deja devine o normalitate în supermarketurile care au case fără casieri.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Citește și: VIDEO Cumpărături mai ieftine la vecinii bulgari! Românii economisesc o căruță de bani în supermarket pe detergenți, alimente și băuturi

Când au fost implementate casele self-checkout marile magazine s-au confruntat cu un val de furturi. Mulți scanau doar o parte din produsele din coș. Angajații supermarketurilor au observat acest trend, așa că au fost mai atenți la această practică, mai ales că hoțul poate fi oriunde.

Citește și: O clientă a intrat într-un supermarket din Botoșani, i-a dat un plic casieriței, apoi a dispărut. Când a văzut ce era înăuntru, femeia a încremenit: ”Cer iertare!”

Comercianții spun că este greu să pună frână furturilor, atâta timp cât majoritatea hoților scapă doar cu un avertisment.

Feliciu Paraschiv, directorul unui lanț de supermarketuri din România: La noi e cu blândețe.

Să nu-l bruscheze, vai, că are drepturi! Și din lipsa asta de legislație coercitivă, ajungem la înmulțirea furturilor.

Furturile din magazine au crescut cu 20% de când au fost implementate casele fără casieri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si