Cinci persoane și-au pierdut viața într-un accident aviatic din Little Rock, Arkansas, SUA, în timp ce se aflau în drum spre locul unei explozii mortale care se produsese la o fabrică din Ohio, transmite CNN.

Citește și: Tragedie fără margini. Doi băieți de 12 ani, campioni la ciclism, spulberați de o mașină

Cele cinci victime lucrau pentru o firmă de consultanță în domeniul protejării mediului și se aflau în drum spre locul exploziei unei fabrici de metal din Ohio.

Avionul transporta echipa de conducere a unei firme

[Sursa foto: CNN]

Avionul transporta echipa de conducere a Centrului pentru Toxicologie și Sănătatea Mediului când s-a prăbușit lângă o autostradă din apropierea aeroportului național Bill și Hillary Clinton din Little Rock.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Directorii se îndreptau către Aeroportul Internațional John Glenn Columbus din Ohio pentru a răspunde la o explozie fatală produsă la o fabrică de metal, după cum a declarat un purtător de cuvânt al firmei pentru CNN.  

Locuitorii din apropiere și șoferii din mașinile de pe autostradă au spus că au văzut un incendiu intens în urma accidentului.

Cine erau cei 5 directori morți în accidentul de avion

Firma de consultanță de mediu din Arkansas, care și-a pierdut directorii într-un accident de avion, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Little Rock, a transmis joi pe rețelele de socializare care este identitatea victimelelor.

„Cu inima grea anunțăm trecerea în neființă a colegilor noștri – Gunter Beaty, Kyle Bennett, Micah Kendrick, Sean Sweeney și Glenmarkus Walker”, se arată într-o postare pe Twitter de la CTEH.

„Au fost membri valoroși ai echipei noastre și ai familiei CTEH”.

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat pentru Associated Press că angajații din avion, inclusiv pilotul, erau în drum spre o explozie la o fabrică de metale din zona Cleveland săptămâna aceasta, care a ucis un muncitor și a trimis alți 12 la spital.

Firmă decapitată de accidentul aviatic 

Potrivit Foxnews, Kyle Bennett avea 36 de ani și era manager de recrutări, cu accent pe logistică, avea experiență în reacții la evacuări de țiței, deraieri de trenuri, deversări de substanțe chimice și alte răspunsuri de urgență.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Gunter Beaty, în vârstă de 23 de ani, era manager de date privind siguranța producției; Glen Walker, de 32 de ani, era manager responsabil cu reacțiile rapide, iar Sweeney, de 64 de ani, era pilotul.

Site-ul web al companiei mai arată că Micah Kendrick, în vârstă de 41 de ani, era un supervizor de siguranță, cu experiență în monitorizarea aerului în timp real, în timpul răspunsurilor la eliberarea de substanțe chimice.

Toți cei dispăruți aveau copii și familii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si