Polițiștii au blocat complet azi-noapte circulația pe drumul european 85 dupa ce ploaia inghetata a transformat tronsonul intre MIhailesti si Căldărușanca intr-un imens patinoar. Mai multe TIR-uri au derapat pe soseaua inghetata. Soferii aflati in trafic au aflat cu disperare ca nu mai pot inainta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„E foarte mare polei la Mihăilești. Și circulatia oprita. De o oră jumătate stăm aici”, au declarat șoferii.

A fost coșmar în trafic pe drumurile României. Polei peste tot

„În aceasta seara, politia rutiera a judetului Buzau a luat masura restrictionairi totale a traficului rutier pe dn 2 intrucit s-a constatat ca pe o portiune de 10 kilometri de la limita cu judetul Ialomita partea carosabila era in totalitate acoperita cu polei ceea ce punea in pericol siguranta desfasurarii traficului rutier”, informează poliția.

După două ore, timp în care drumarii au intervenit cu material antiderapant, circulația a fost reluată. Politistii le reamintesc soferilor ca in aceste conditii de iarna trebuie să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător și să se informeze în prealabil despre starea drumurilor pe care urmeaza sa le parcurga.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si