Revenim acum la subiectul principal al dimineții. Pensiunea Ferma Dacilor a ars din temelii în această dimineață, în timp ce zeci de turiști se aflau cazați acolo. Ar fi vorba despre 8 persoane dispărute, între care și 2 copii. Colegul meu Adrian Jătăreanu vine cu noi detalii. Bună dimineața din nou, Ad i, a transmis Cristina Dorobanțu.

Tragedia de la Prahova: pensiune în flăcări, un copil mort

Vestea cumplită a acestei dimineți este că în urmă cu puțin timp, pompierii au și reușit să extragă dintre ruine o victimă carbonizată. Vorbim despre un copil, care cel mai probabil era cazat acolo împreună cu părinții lui. În total, autoritățile vorbesc despre opt persoane dispărute. Presupun că ar fi pierit în incendiu, însă până la acest moment nu confirmă toate aceste informații.

La fața locului au fost și constituite echipe de căutare pentru a găsi persoanele dispărute. Trebuie să vă mai spun și faptul că flăcările au fost lichidate, însă pompierii lucrează în continuare la stingerea focarelor, care ard mocnit. Vă reamintesc că peste șaizeci de pompieri cu paisprezece autospeciale au fost trimiși la fața locului, la ora 06:30 de minute a fost activat planul roșu de intervenție pentru că vâlvătaia a cuprins pensiunea care avea cinci camere la parter și șase la etaj, dar incendiul s-a extins și la celelalte clădiri din apropiere.

În total vorbim despre o suprafață afectată de aproximativ o mie de metri pătrați.

În plus, autoritățile spun că până la acest moment două persoane au suferit arsuri la nivelul feței și al mâinilor și au fost asistate medical la fața locului. Printre răniți s-ar afla și un pompier.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Trebuie să vă mai spun și faptul că acest cod roșu de intervenție a fost ridicat, însă la fața locului rămân în continuare echipaje de pompieri care să se asigure că pericolul a trecut și urmează ca specialiștii să pornească o anchetă pentru a stabili cum s-a produs incendiul.

Foarte important, la final trebuie să vă mai spun și faptul că autoritățile au anunțat că această pensiune din Tohani, județul Prahova nu ar fi avut autorizație ISU, a transmis Adrian Jătăreanu.

Citește și: VIDEO- Incendiu puternic la o cabană celebră din județul Prahova. Mai multe persoane sunt dispărute


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si