„Colega mea, Claudia Costandiș, ni se alătură cu detalii. Bună ziua, Claudia”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Concluziile autorităților în cazul tragediei de la Tohani

„Bună ziua Simona, bun găsit doamnelor și domnilor. Astăzi, secretarul de stat, Raed Arafat, a anunțat că este vorba despre 8 victime. Noaptea trecută 7 persoane fuseseră găsite carbonizate.

Principala cauză ar fi fost faptul că centrala de alarmare a fumului nu funcționa.

De asemenea s-a anunțat faptul că va fi schimbat șeful de la ISU Prahova cu adjunctul de la ISU Brașov și s-a mai spus că alte nereguli care au fost constatate au fost faptul că au fost schimbate acele fișe cadru prin care se făceau controalele. Mai exact vorbim și despre fals în acte făcut de inspectorii de la ISU Prahova. Vorbim despre pompierii care ar fi trebuit să sesizeze aceste nereguli. Ei bine, ei au făcut fals în acte pentru patronii de la Ferma Dacilor pentru ca aceștia să poată funcționa în continuare”, a transmis Claudia Costandiș, reporterul Știrilor Kanal D.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Ce urmau să facă Matei Ene și fratele său, la scurt timp după ce s-ar fi întors de la Ferma Dacilor?! Trebuia să fie o zi de sărbătoare, dar incendiul a năruit totul

Materialul complet îl puteți urmări mai jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si