Un șofer începător a produs o tragedie, la doar o zi după ce a primit cadou o mașină puternică. Tânărul n-a putut controla bolidul, care s-a răsturnat de mai multe ori în afara drumului. Șoferul cu permis de numai câteva zile a fost rănit ușor. Însă prietena sa, de 17 ani, a murit pe loc.

Vă avertizăm, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Simona Pătruleasa.

Tragedie cu bolidul abia primit cadou

Era trecut de miezul nopții când Cristi și Monica s-au urcat în mașină și au pornit din Timișoara spre o localitate din apropiere. Plănuiau să se distreze la o petrecere din zonă.

,,Martorii au spus că a venit o mașină de pe contrasens dinspre Beregsău și a tăiat curba, el nu a mai avut vizibilitate și a tras de volan, a ieșit de pe drum'', a spus fratele șoferului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Citește și: "Plângea lângă fată". O tânără de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina condusă de un prieten s-a rostogolit pe carosabil. Ce a declarat mama șoferului

Șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă și a ieșit pe camp. Autoturismul s-a rostogolit de câteva ori. Medicii ajunși la fața locului au constatat decesul tinerei de 17 ani.

,,El a avut centura nu cum se spune.

El chiar a avut. Doar fata nu a avut? Fata nu a avut-o'', a spus mama șoferului.

Băiatul primise mașina cadou în urmă cu doar o zi și avea permisul de conducere obținut recent. Polițiștii vorbesc de lipsa de experiență și de viteză. Se pare că ambii tineri au fost găsiți la 15 metri de autoturism, proiectați în urma accidentului.

Familia tinerei de 17 ani a ajunsla serviciul de medicină legală. Oamenii sunt în stare de șoc.

,,El sigur a avut viteza, la viteza aia fata mea nu murea, el de ce nu are nimic? Și fata mea e moartă. Niciunul nu a avut centura'', a spus mama fetei.

Șoferul rănit a ajuns la spital, în Timișoara, și e în afara oricărui pericol. Pe numele său a fost deschis un dosar penal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: