De această petrecere se întorceau Alex Peternel şi doi amici, între care si cel mai bun prieten al său.

Erau toti intr-un bolid de lux, asemenea celui pe care îl detinea si Alex- si cu care tânărul s-a mândrit de multe ori pe retelele de socializare.

Se pare că totul a pornit în momentul în care șoferul, al treilea tânăr din maşină, i-ar fi invitat pe cei doi buni prieteni să plece de la acea petrecere si sa testeze, pe DN17, în Pasul Tihuţa, o mașină foarte scumpă, considerată bolid

de lux.

Viteză năucitoare pe străduțele din Poiana Stampei

Potrivit politistilor, cel care s-a aflat la volan a gonit cu o viteză năucitoare pe străduțele din Poiana Stampei. La miezul nopți, mașina atingea 180 de kilometri pe ora.

O secundă de neatenție a făcut ca, într-o curbă periculoasă, șoferul să piardă controlul volanului. În doar câteva momente, autoturismul a ieșit de pe carosabil, a lovit un cap de pod, a fost aruncat peste firele de electricitate și s-a răsturnat într-o curte. Din mașina sport au rămas doar o grămadă de fiare şi... 3 vieti spulberate!

La fața locului au fost trimise două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Accident rutier în Argeş: Şase persoane au ajuns la spital

Victimele încarcerate, toate trei în stare de inconștiență, au fost extrase dintre fiarele contorsionate şi imediat s-a trecut la manevrele de resuscitare.

După minute intregi în care au făcut eforturi supraomenesti, medicii SMURD nu au mai putut face altceva decât să constate decesul celor 3 tineri.

Imaginile cu cei trei prieteni, la petrecere, în jacuzzi, au devenit ultimele cu ei in viaţă.

Alex avea 24 de ani și era pasionat de sport.

O altă mare pasiune a lui erau autoturismele de lux. Pe contul său de socializare găsim mai multe filmulețe cu el la volanul unor mașini scumpe şi puternice.

Cu aceste pasiuni si cu multă muncă în sala de fortă, Alex isi crease un statu de vedetă în Ardeal!

Citeste si: Accident cumplit în judeţul Iaşi: 13 răniţi

A participat si la filmarea unui videoclip in Oradea.

Cel mai bun prieten al său era şi el pasionat de mașini. Bogdan Se întorsese de puțin timp din străinătate unde lucrase ca agent de pază şi se bucura să fie acasă, alături de cei dragi.De la laudele si aprecierile pe care le primeau altadată de la fani, zeci de mesaje au fost postate acum pe rețelele de socializare în amintirea tinerilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si