În Bihor, un copil de numai patru ani a luat pe sus de apele învolburate, iar salvatorii chemați cu elicopterul l-au găsit duminică mort, la 4 kilometri depărtare...

Sâmbătă seară, băiețelul era împreună cu părinții și cu frățiorul mai mic în mașină când a pornit urgia. Pe lângă durerea imensă, tatăl are acum de înfruntat și legea. Se pare că avea permisul expirat și băuse înainte să urce la volan.

Înainte să fie târâtă de ape, părinții reușiseră să-i scoată pe prunci afară din autoturism. Numai că o clipă de neatenție a fost suficientă pentru ca puhoaiele turbate să-l ia pe sus pe copilul de 4 ani.

Citeste si: VIDEO| S-au rupt norii deasupra Moldovei

Toată noaptea a fost căutat micuțul, dar nici urmă de el. Duminică dimineață, a fost trimis un elicopter să survoleze zona, iar după câteva zeci de minute, salvatorii au dat peste trupul lui. Viitura l-a purtat 4 kilometri și a fost descoperit într-o vale, acoperit de mâl.

Din păcate, familia nu are de dus doar povara pierderii copilului. Se pare că tatăl său era băut și avea permisul de conducere expirat, astfel că polițiștii au deschis un dosar penal pe numele lui. Pe de altă parte, localnicii sunt revoltați și spun că tragedia putea fi totuși evitată dacă ar fi existat un drum asfaltat care sa faca legatura cu satul vecin unde locuieste familia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Fenomenele meteo, mai agresive în România. Vestea ne dă fiori

Viiturile au făcut prăpăd și în județul Constanța.

Jale a fost și în județul Cluj- la Turda.

Canalizările nu au făcut față căderilor de apă, iar străzile au devenit în câteva minute adevărate râuri care au îngropat tot ce au prins în cale.

S-au înfundat canalizările și în Câmpia Turzii, iar apa s-a revărsat pe străzi.

Urgia nu a ocolit nici județul Alba. Iată imagini surprinse la Crăciunelul de Jos unde viitura a lovit cu putere.

Citeste si: VIDEO| Furtuna de cod roșu, ca un uragan

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

În Alba Iuli, vântul turbat a rupt copaci și a spulberat acoperișuri de pe blocuri. Pompierii s-au luptat minute cu orele să le îndepărteze ca nu cumva să cadă-n cap trecătorilor.

În Brașov, pompierii au avut altă misiunea grea- să scoată apa din subsolurile caselor!

Drumul județean care face legătura dintre Bistrița Bârgăului și lacul Colibița a fost blocat după ce mai mulți arbori au fost secerați de vânt și azvârliți pa șosea.



Ca o insulă a arătat și Slobozia după o ploaie torențială. Mașinile pluteau pe șosea- iar curțile s-au umplut de apă.

Citeste si: VIDEO| Grindina de dimensiuni uriașe a făcut prăpăd în județul Bacău

Potop a fost și în nordul țării. După doar câteva minute de ploaie cu găleata- în Suceava străzile au devenit aproape plutitoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si