O fată de 15 ani și-a pierdut viața, după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc de pe strada Ioan Ursu din Brașov, informează Biz Brașov.

Cum s-a întâmplat totul?

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:00. Din păcate, până au ajuns medicii, tânăra deja își dăduse ultima suflare.

Nici manevrele de resuscitare nu au mai putut să o readucă la viață, așadar a trebuit să fie constatat decesul.

„Azi noapte, în jurul orei 02.00 am fost anunțați că o persoană s-a precipitat de la etajul 8 al unui bloc de locuințe din mun. Brașov. La fața locului s-au deplasat imediat două echipaje SMURD. Când au ajuns echipajele medicale, persoana de sex feminin în vârstă de 15 ani era in stop cardio respirator și s-au început imediat aplicarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, tânăra nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată”, a precizat maiorul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, pentru sursa citată mai sus.

Căzută etaj Brașov

Imagine reprezentativă pentru o ambulanță.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Cine sunt tinerii care au sfârșit în accidentul din Vâlcea? Alexandru și Daniel aveau planuri mari cu viața lor

Potrivit surselor Antena 3 CNN , fata era cu prietenii la o petrecere de adolescenți. Acolo s-ar fi consumat și alcool. La un moment dat, adolescenta ar fi devenit agitată, iar prietenii ei au decis să o ducă într-o cameră, să își revină, și au lăsat-o singură.

Când au revenit să vadă cum se mai simte au văzut de fapt ce s-a întâmplat. Tânăra era deja întinsă pe jos, în fața blocului. 

Apartamentul în care se afla ar fi al unei verișoare, ai cărei părinți sunt plecați în Marea Britanie, mai menționează sursa citată anterior.

Căzută etaj Brașov

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Întorsătură neașteaptată în jurul cazului din Dâmbovița! Femeia găsită fără viață ar putea fi din Bucureşti

În acest caz, polițiștii din Brașov au întocmit un dosar penal, ei urmând să facă cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat seara trecută în apartament și dacă cineva este vinovat în legătură cu acest incident teribil.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si