Tragedia a lovit putin inainte de ora 7, in aceasta dimineata pe drumul judetean care leaga localitatile Glodeanu Siliștea și Cârligu Mic din judetul Buzau. Un autoturism plin cu muncitori care lucrau la o firma de constructii din zona si care mergeau la un punct de lucru, s-a rostogolit de mai multe ori pe sosea, a intrat in plin intr-un copac si s-a rasturnat pe un camp.

Pare-se ca soferul ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers în urma unei depășiri.

„Victimele sunt din Brăgăreasa și mergeau la Căldărușanca, au intrat într-o depășire”, spune primarul.

„Unul are doi copii acasă, altul mai are vreo cinci frați. Mergeau la muncă”, spun oamenii.

Cinci muncitori se aflau în mașină când s-a produs tragedia

In vehicul se aflau 5 oameni. Din pacate pentru 3 muncitori, echipajele de salvare venite la fata locului nu au mai putut face nimic. Bietii oameni si-au pierdut viata in teribilul accident.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„În timpul efectuării manevrei de depășire, a pierdut controlul, a lovit un pom. Au rezultat trei persoane decedate”, spun polițiștii

Un pasager au scapat cu viata, dar este grav ranit si a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi internat la un spital din București.

Șoferul, în vârstă de 52 de ani, a scăpat cu răni minore. El a fost testat alcoolscopic de polițiști iar rezultatul a fost negativ.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si