Totul s-a întâmplat pe Calea Văcăreşti, în dreptul unei staţii de autobuz. Copilul în vârstă de 10 ani, împreună cu câţiva amici, a vrut să profite de vremea frumoasă de afară, aşa că au mers toţi către ştrand. La trecerea de pietoni copiii au traversat pe culoarea verde a semaforului, însă înainte de a ajunge pe cealaltă parte a străzii semaforul s-a schimbat în roşu.

Prietenii acestuia au apucat să traverseze, însă băiatul a fost izbit din plin de un motociclist.

Citeste si: VIDEO| Gravidă ucisă de iubitul fără permis

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Dupa impactul care a avut loc chiar pe trecerea de pietoni, motociclistul s-a lovit de niste placi de beton. A ramas aici iar motorul a ajuns circa 200m mai departe. Imediat după accident la faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipajele SMURD şi Poliţiştii Brigăzii Rutiere.

Atât copilul cât şi motociclistul au avut nevoie de îngrijiri medicale. A urmat o cursă contra-cronometru în care medicii s-au chinuit să îl ţină în viaţă pe băiat.

Eforturile lor au fost însă în zadar- din cauza impactului violent copilul nu a mai putut fi salvat. La locul accidentului au venit şi rudele celui mic care au împietrit de durere.

Citeste si: VIDEO| Români acuzați pentru ”camionul morții”

Motociclistul a fost şi el rănit şi a fost transportat la spital. A avut noroc şi a supravieţuit datorită echipamentului de protecţie de calitate.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani care avea experienţă cu motocicletele. Motorul pe care îl conducea, unul extrem de puternic, s-a făcut praf.

Motocicleta implicată in accident valorează cât o maşină. Atinge 100km-h in doar câteva clipe, iar cunoscătorii spun că este un motor brutal şi extrem de greu de controlat. Traficul în zonă a fost blocat vreme de câteva ore. Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cine este vinovat de tragedie.

Citeste si: Destin din filmele de groază: povestea bărbatului care a trăit momente desprinse parcă din filmul Final Destination


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si