Tragedie în mare. Un român și-a pierdut viața în Grecia. Cei nouă români nu au ținut cont de avertizările salvamarilor.

La un momentdat toți s-au tăsturnat, iar valurile i-au despărțit. Salvatorii au demarat imediat operațiunile de căutare. După câteva ore bune, patru dintre români au fost descoperiți în stare gravă, iar mai apoi salvatorii au reușit să mai găsească în larg alte patru persoane.

Citeste si: Un bărbat de 70 de ani a fost salvat de la înec în ultim moment

În această dimineață l-au găsit și pe cel de-al nouălea român dispărut. Salvatorii au incercat să îl resusciteze, însă eforturile acestora au fost în zadar. Din primele informații, bărbatul ar fi consumat alcool înainte de a se aventura în marea agitată și nici nu știa să înoate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: VIDEO: Un bărbat de 53 de ani a murit înecat în Jupiter. Alt tânăr de 25 de ani a fost găsit în mare, la Eforie Nord

Un bărbat de 53 de ani a murit înecat în Jupiter

Tragedii în lanț la Marea Neagră. Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a murit înecat, vineri, în staţiunea Jupiter, după ce s-a aventurat în marea învolburată, deşi era arborat steagul roşu.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, bărbatul a fost scos la mal, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva, cadrele medicale fiind nevoite să constate decesul. 

Trupul unui tânăr a fost găsit în mare la Eforie Nord

În aceeaşi zi, a fost găsit de salvamari pe plajă trupul persoanei dispărute miercuri seară la Eforie Nord, după ce a intrat în mare şi nu a mai revenit la mal, potrivit Agerpres. 

Citeste si:  Un bărbat a dispărut în mare la Eforie Nord și este căutat

Persoană decedată, găsită de salvamari pe plaja din Eforie Nord. Au intervenit şenilata de la Eforie şi ambulanţa SAJ. Se confirmă ca fiind vorba despre bărbatul dispărut în data de 31 august ", a informat Inspectoratul pentru S ituaţii de Urgenţă "Dobrogea".

Citeste si:  O fetiță de doi ani a murit după ce a fost uitată în mașină șapte ore

Victima este un tânăr de 25 de ani, din judeţul Olt.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si