Un bărbat în vârstă de 83 de ani din Comuna Bârnova, județul Iași, a murit carbozinat după ce și-a pus perdelele pe foc pentru a face căldură în casă. Locuința sa a luat foc, iar pensionarul a decedat.

Citește și: Bătrână, lăsată să agonizeze pe marginea drumului, după ce șoferul unui microbuz a lovit-o și apoi a fugit de la locul accidentului. Bărbatul a fost prins de poliție

Pensionarul nu mai avea bani pentru lemne

Bărbatul rămăsese fără bani pentru lemne, iar singura soluția rămasă pentru a se încălzi, a fost să dea foc la mai multe bunuri în sobă.

Azi-noapte au fost -2 grade celsius în comuna Bârnova, județul Iași, unde s-a petrecut tragedia. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Focul pe care încerca să îl facă pensionarul  a căzut pe poadea, lângă celelalte perdele pe care ar fi urmat să le bage în sobă. Flăcările s-au extins rapid și au ajuns la butelie, iar aceasta a explodat, potrivit gândul.ro

Întreaga locuință a fost devastată de incendiu, iar pompierii i-au găsit trupul carbonizat. Vecinii spun că de ceva vreme, pensionarul nu mai avea lemne de foc.

Citește și: Incendiu într-un bloc din Craiova: douăzeci de persoane au fost evacuate

Iarna a devenit un pericol pentru cei vârstnici

Iarna, tot mai mulți bătrâni încearcă să se încălzească, fiecare după posibilitățile sale. Așadar, tragediile  de acest gen sunt prezente în fiecare an.

Spre exemplu, în anu, 2021, un bărbat în vârstă de 78 de ani din Alba a murit carbonizat, după ce locuința sa a fost cuprinsă de un incendiu puternic.

La locul tragediei au ajuns pompierii militari din Alba și cei de la serviciul voluntar din Almașu Mare. Salvatorii l-au găsit pe bătrân în locuința sa, fără viață.

Acesta locuia singur în satul Cib, la poalele Munților Apuseni, iar pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit cel mai probabil de la jarul căzut din sobă.

Citește și: Un incendiu puternic a izbucnit la Palatul Regal de pe Calea Victoriei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si