Iranul a fost zguduit de un seism la ora locală 13:24. În centru s-a aflat orașul Kashmar, în nord-estul țării. Cutremurul a făcut până acum zeci de victime. 4 persoane au fost ucise, anunță guvernatorul local Hojatollah Shariatmadari, iar cel puțin alte 120 de persoane au fost rănite.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Institutul american de geofizică estimează că seismul a avut loc la o magnitudine de 4,9, la o adâncime de zece kilometri. Acesta a distrus mai multe clădiri, în atât în zonele rurale, cât și în cele urbane, a mai precizat guvernatorul zonei avariate.

În aceste momente salvatorii continuă operațiunile de căutare, pentru a elibera toate persoanele care au fost prinse de dărâmături.

Citește și: VIDEO Rechin uriaș filmat chiar lângă plajă, într-o stațiune populară din Europa. Turiștii au simțit fiori reci pe spate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si