Tânăra se numea Sun și practica un exercițiu la trapez. Spectacolul a avut loc în weekend, în orașul Suzhou din provincia chineză Anhui.

Acrobata a murit după ce a căzut de la înălțime

Acrobata a zburat în aer, dar colegul ei nu a reușit să o prindă de picioare și a căzut în gol. Partenerul de acrobație este chiar soțul femeii, transmite  BBC.

Victima a fost dusă la spital, însă nu a avut nicio șansă și a murit. Oficialii anunță că s-a demarat o anchetă în legătură cu incidentul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Un acrobat a traversat Dunărea pe o sârmă

Acrobații lucrau împreună de mult timp și adesea făceau spectacole fără a utiliza centuri de siguranță pentru a câștiga mai mulți bani din cascadorii riscante.

A murit o dublă campioană olimpică. Doliu în lumea sportului

Doliu uriaș în lumea sportului. O dublă campioană olimpică s-a stins din viață.

Fosta schioare germană Rosi Mittermier, dublă campioană olimpică în 1976, a încetat din viață la vârsta de 72 de ani. Rosi Mittermaier a câştigat în 1976 medaliile de aur la slalom şi la coborâre. Ea a urcat la  Innsbruck  şi pe treapta a doua a podiumului, la slalom uriaş.

Citește și: Este doliu în sport. A murit unul dintre cei mai mari piloți

Mittermaier a fost inclusă în 2006 în Hall of Faame al sportului german.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si