„Un copil de 3 ani din Olt a fost strivit de o poartă metalică, montată recent în gospodăria în care locuia. Tragedia s-a petrecut sub ochii părinților care n-au bănuit pericolul reprezentat de bucata grea de metal. Din păcate, nu e singurul incident de acest fel petrecut în România în ultimul an. Vă avertizez, urmează informații și imagini care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Copil de 3 ani, decedat după ce a fost strivit de o poartă metalică

„Mi-am pierdut tot ce-am avut mai drag, că nu mai știu de mine! Mi-am pierdut copilul meu”, a mărturisit tatăl copilului.

Tragedia a avut loc ieri după-amiază. Părinții trec acum prin suferințe greu de imaginat.
Un meseriaș ar fi montat recent poarta de metal la intrarea în curte. Numai că aceasta se bloca la deschidere, astfel că părinții copilului ar fi încercat ieri să o repare.
„Poarta mergea pe șine. Și a luat-o, a dus-o, a luat-o, a dus-o. A învârtit-o, a sucit-o. Și când el s-a tras înapoi, a văzut cum cade poarta și el nu și-a dat seama, săracul, că copilul e acolo. Și-a căzut poarta pe el”, a spus o vecină. 
„S-a smuls, ia uitați, conexpandurile alea, cine le-a făcut. Poarta, la cât e de grea, cred că are 500 de kilograme.

Stâlpul fiind subțire...și a căzut”, a spus unchiul copilului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un apartament a fost cuprins de flăcări, în Constanța. 40 de persoane s-au evacuat și două femei au necesitat îngrijiri medicale

Deși familia și vecinii au intervenit rapid și au îndepărtat poarta, copilul a suferit răni grave. 
„Meseriașul, ce meseriaș a avut, nu știu... El știe cum a sudat cum a făcut acolo... Foarte dureros, cel mai dureros să-ți îngropi copilul”, a spus mătușa victimei. 
Mai multe ambulanțe au ajuns la fața locului, fiind solicitat chiar și un elicopter SMURD. Mai bine de o oră și jumătate au încercat medicii să-l resusciteze pe copil, dar în zadar. 
Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Nu este singurul caz de acest fel. 
Anul trecut, în Otopeni, un copil de 5 ani a murit în curtea casei, strivit de o poartă culisantă. De dosar încă se ocupă polițiștii ilfoveni și procurorii.
Iar în luna mai, tot în 2023, un copil de 2 ani din județul Brașov a trecut printr-un incident similar. Din fericire, micuțul a supraviețuit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si