O persoană a fost ucisă și zeci de oameni sunt răniți în urma unui accident halucinant. Două tramvaie s-au ciocnit violent în orașul rus Kemerovo. 

Două persoane dintre cele rănite au suferit lovituri puternice și au ajuns direct la Terapie Intensivă. O altă persoană a fost operată de urgență în urma accidentului, iar alte 10 persoane se află sub observația medicilor.

Citește și: "Ar putea începe Al Treilea Război Mondial după acest atac asupra Rusiei". Un apropiat al lui Vladimir Putin dă fiori Europei

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

accident rusia, accident tramvaie, raniti, un mort

Tragedia s-a petrecut în orașul Kemerovo.

[Sursa foto: X]

În urma tragediei a fost declanșată o anchetă de amploare de către autoritățile din Rusia. În acest moment planează acuzația de prestare de servicii care nu respectă standardele de siguranță.

„Potrivit informațiilor de la Centrul de medicină a dezastrelor din Kuzbass, un total de 67 de persoane au fost rănite. Doi dintre ei se află la terapie intensivă, iar unul se află pe masa de operație. Medicii se luptă pentru viețile lor.

Zece persoane primesc tratament ambulatoriu”, scrie tass.com.

Coliziunea a avut loc pe autostrada Logovoie, la un capăt al podului Kuzneţki, unul dintre cele două poduri peste râul Tom. Până în acest moment nu se știe care este cauza exactă a ciocnirii tramvaielor, dar la mijloc ar putea fi ar putea fi defecțiunea frânelor. Și factorul uman este luat în calcul.

Citește și: Român arestat pentru trădare! Spiona obiectivele militare românești sau NATO și furniza informațiile Rusiei

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si