Nimeni nu își poate explica cum a fost posibil ca un bunic și nepotul lor să își piardă viața într-un mod atât de dramatic, pe scările blocului. Alarma s-a dat vineri după lăsarea întunericului.

Bunicul tocmai ce primise vizita nepoțelului, de Moș Nicolae. Cei doi au ieșit la o plimbare, iar la întoarcere, bunicul l-a luat în brațe pe copil, ca să urce pe scări.

Însă la etajul doi, se pare că omul s-a dezechilibrat și a căzut în gol.

Citeste si: Un avocat a murit după 20 de ore de audieri la DIICOT

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Trei salvări au sosit de urgență la fața locului, însă pentru bărbat a fost prea târziu.

Copilul a supraviețuit impactului. Medicii au reușit să îl stabilizeze pe parcursul nopții însă șocul traumatic suferit la căderea de la înălțime a fost prea mult pentru trupul său firav. Copilul și-a dat ultima suflare la doar câteva ore după bunicul său.

Citeste si: Carnagiu la protestele din Bagdad: cel puţin 19 morți și 70 de răniți în atacul armat din piața Tahrir

Locatarii blocului știu deja foarte bine că această casă a scării pare să fie o capcană a morții. Etajele se urcă pe două compartimente de trepte, iar între acestea este spațiu de peste 1 metru lățime. Loc suficient pentru ca orice este scăpat între balustrade să cadă pe cimentul de la subsol.

Din păcate, blocul este vechi iar scările și balustradele au fost construite pe vremea când astfel de norme nu erau în vigoare.
Polițiștii vor face o anchetă ca să afle cauzele exacte ale tragediei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si